Pompalı tüfekle eski eşinin iş yerini basıp vurdu: Hayati tehlikesi var

Yayın tarihi: 27 Şubat 2024 Salı 11:18 am - Güncelleme: 27 Şubat 2024 Salı 11:18 am

Adana’da Oktay D., eski eşi Nurseli K.’nin çalıştığı iş yerine basıp dizinden vurarak ağır yaraladı. Oktay D., tutuklanırken, hayati tehlikesinin bulunduğu ve bacağının kesilme ihtimali Nurseli K. tedavi altına alındı.

Adana’nın Çukurova ilçesinde Oktay D., pompalı tüfekle bir süre önce boşandığı Nurseli K.’nin çalıştığı iş yerini bastı. Oktay D., başka biriyle ilişki yaşadığını iddia ettiği Nurseli K.’yi tehditler savurup darp ettikten sonra tüfekle dizinden vurarak kaçtı. Oktay D.’nin otomobiliyle iş yerine geldiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Çalışanların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Nurseli K., ilk müdahalesinin ardından kentteki özel hastaneye kaldırıldı. Ameliyat edilen Nurseli K.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve bacağının kesilme ihtimali olduğu belirtildi.

TUTUKLANDI

Çukurova Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Sarıçam ilçesi Beyceli Mahallesi’ndeki akrabasının evinde saklandığı belirlenen Oktay D.’yi, operasyonla yakaladı. Polis merkezine götürülen Oktay D.’nin ifadesinde, bir anlık öfkeyle ateş ettiğini ve pişman olduğunu söylediği belirtildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Oktay D., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. (DHA)

Adana’da yangın faciası! Anne ve iki çocuğu feci şekilde can verdi

Kaynak: DHA