Polis baskınlı evlenme teklifi gelin adayını memnun etmedi: İnanmadım anlam veremedim

Yayın tarihi: 16 Eylül 2022 Cuma 6:02 pm - Güncelleme: 16 Eylül 2022 Cuma 6:02 pm

Antalya’da yaşayan Avukat Şafak Baysal, cezaevinde müvekkilini beklerken tanıştığı meslektaşı Tuğba Çınar’a polis baskınıyla evlilik teklifi yaptı.

Avukat Şafak Baysal, cezaevinde müvekkil beklerken tanıştığı meslektaşı Tuğba Çınar’a 1 yıllık birlikteliğin ardından evlilik kararı aldı. Kız arkadaşına sıradışı bir evlilik teklifi planlayan Baysal, Çınar ile adliye yakınındaki bir restoranda öğle yemeğine geldi. Baysal’ın planladığı senaryo gereği cezaevinde müvekkilinin verdiği uyuşturucu maddeyi üzerinde taşıdığı ihbarıyla restorana sivil polisler baskın yaptı. Baysal’ın arkadaşı 2 sivil polis, çift yemek yerken arama kararı olduğunu belirterek, Çınar’ın çantasını açtı. Çantadaki tuz paketini alan polisler Baysal ile Çınar’ı restoran dışına çıkardı. Kısa süreli panik yaşayan Çınar, “Kamera şakası mı bu. Böyle bir şey yapamazsınız. Nasıl baskın bu” diyerek yaşananlara anlam vermeye çalıştı. Bu sırada Baysal, tuz paketinin içindeki yüzüğü çıkartıp evlilik teklifi yaptı. Şaşkınlık yaşayan Çınar, Baysal’ın teklifini kabul etti.

“İKİMİZ DE AVUKAT OLUNCA FARKLI OLSUN İSTEDİM”

Evlilik teklifi planını ve yaşadıklarını anlatan Şafak Baysal, “Sürpriz evlilik teklifi yapmak istedim. İkimiz de avukat olunca farklı olmasını istedim. Arama kararlı teklif planladım. Tuğba’ya müvekkilime ifadeye gittikten sonra pizzacıya geleceğimizi söyledim. Gelmeden önce yüzüğü poşetteki tuza koydum. Arkadaşım olan polisle bizi arattım. Geldiklerinde de müvekkilimin uyuşturucuyu bana teslim ettiği yönündeki ifadesi sonrası arama yapmaları gerektiğini belirttiler. Arama yapacaklarını söyleyen polis arkadaşlarım çantada tuzu buldu. Polis poşete bakarken ben de yüzüğü çıkardım ve teklif ettim” diye konuştu.

“ANLAM VEREMEDİM, BU TARZ BİR TEKLİF BEKLEMİYORDUM”

Sürpriz evlilik teklifi hakkında düşüncelerini anlatan Tuğba Çınar ise “Avukat olduğum için pek inanmadım. Anlam veremedim. ‘Dışarı çık’ falan dediler. İnanmadım ama hiç beklemediğim bir şeydi. Çok şaşırdım. Teklif yapılınca ‘Hayır’ diyebileceğimi belirttim ama ‘Evet’ dedim. Bu tarz teklif beklemiyordum. Sürpriz ve farklı bir anısı oldu” dedi.

‘Kim Milyoner Olmak İster’de evlilik teklifi! “Bu hayatta son kararım”