Pokemon Legends Arceus tanıtıldı!

Yayın tarihi: 2 Mart 2021 Salı 7:00 am - Güncelleme: 28 Şubat 2021 Pazar 8:23 pm

Yeni Pokemon oyunu Legends Arceus tanıtıldı. Switch için geliştirilen yapım 2022 yılında çıkacak.

Nintendo ve Game Freak işbirliğiyle geliştirilen yeni Pokemon oyunu sonunda tanıtıldı. Yeni Pokemon oyununda Rowlet, Cyndaquil ya da Oshawott’dan birisini seçerek yolculuğumuza başlıyoruz. Bilindiği üzere bunlar 2. nesil pokemonlar.

Dilerseniz oyun için yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videoda da görüldüğü üzere Switch için çıkan son Pokemon oyununa benzer bir yapımla karşı karşıyayız. Yalnız bu Pokemon oyununda önemli bir unsur var. O da açık dünya temasına sahip olması. Yani kafamıza göre Sinnoh bölgesini turlayabileceğiz. Bu bölgedeki pokemonları yakalayarak efsanevi pekomon Arceus’un peşine düşeceğiz.

Şu an geliştirme aşamasında olan yapım 2022 yılında raflardaki yerini almış olacak. Muhtemelen bu yapım Switch için çıkan son Pokemon oyunu da olabilir. Çünkü 2022’de Switch 5 yaşını doldurmuş olacak. Malum bir konsolun ömrü en fazla 7 yıl. Bir sonraki geliştirilecek olan Pokemon oyunu da Switch yerine Nintendo’nun yeni oyun konsolu için yayınlanacaktır.

Bu arada dip not olarak belirtelim. 2006 yılında DS için çıkan Pokemon Pearl ve Diamond da Switch için gelecek. Remake olarak geliştirilen bu yapım da 2021 yani bu yıl içerisinde raflardaki yerini almış olacak.

Görünen o ki Nintendo özellikle Switch platformunda Remake işini fazlasıyla ciddiye alıyor. Önümüzdeki süreçte daha pek çok remake yapımla karşılaşabiliriz.

Mortal Kombat filmi +18’lik fragmanıyla rekor kırdı