Plajda cinsel ilişkiye giren çifte hapis cezası

Yayın tarihi: 20 Haziran 2022 Pazartesi 11:25 am - Güncelleme: 20 Haziran 2022 Pazartesi 11:59 am

Bali’de sahilde cinsel ilişkiye giren çiftin görüntüleri ortaya çıktı. Polis, adada turistleri ararken, ikilinin hapis cezası alması gündeme geldi.

Endonezya’nın turistik bölgelerinden Bali’de plajda cinsel ilişkiye giren çift gündem oldu. Polis, yerli olmadıkları belirtilen çifti bulmak için harekete geçti.

Görüntülerin yayılmasının ardından polis harekete geçerken, çiftin kimliğini tespit edebilmek için de soruşturma başlatıldı. Olayın hangi plajda olduğuyla ilgili bilgi paylaşılmazken bölgenin, İngiliz, Avustralyalı ve Amerikalı tatilciler arasında popüler olduğu aktarıldı.

Mengwi Emniyet Müdürü Kompol I Nyoman Darsana, “Videonun Pererenan sahilinde gerçekleştiğine dair iddialar vardı, ancak sanırım yanlış plaj. Araştırmalarımız sürüyor” dedi.

Emniyet Müdürü Kompol, gece sahilde devriye gezen sahil güvenliğiyle koordineli çalıştıklarını ve çift hakkında bir ipucu bulmak için yakındaki köylerden yerel yetkililerle görüştüklerini ifade etti.

Bali’de yaşayanlar genel olarak Hindu olsa da Müslümanların çoğunlukta olduğu Endonezya yasalarına uymakla yükümlü. Bali’de kamuya açık alanlarda bu tarz eylemlerde bulunan kişiler iki yıl 8 aya kadar hapisle cezalandırılıyor. Ayrıca ülkede pornografi üretmenin cezası da 15 yıla kadar hapis olabiliyor.

‘Cinsel birliktelik’ tuzağıyla insanları gasp ettiler