Tayfun Kahraman’dan kızı Vera’nın fotoğrafıyla Hıdrellez mesajı

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2024 Pazar 10:19 am - Güncelleme: 5 Mayıs 2024 Pazar 10:19 am

Haber: Ceren Ural

Gezi Direnişi Davası’nda hüküm giyen Tayfun Kahraman, Hıdrellez mesajında“En başta canım kızım Vera olmak üzere, kalbi tertemiz çocuklarımızın güzel dilekleri kabul olsun” dedi.

Gezi Parkı Davası’nda hüküm giyen Şehir Plancısı ve eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, kızı Vera ile birlikte fotoğrafının yer aldığı bir Hıdrellez mesajı yayınladı.

“BU BAHARIN ADI UMUT OLSUN”

Tayfun Kahraman mesajında, “Bu baharın adı umut olsun. En başta canım kızım Vera olmak üzere, kalbi tertemiz çocuklarımızın güzel dilekleri kabul olsun” dedi.

Kahraman’ın mesajı şu şekilde:

Dileğimi asacağım bir gül ağacım olmasa da; darda kalanların darına yetişen Hızır ile denizlerin sultanı İlyas’ın buluştuğu bugün hepimizin duaları kabul, muratları gerçek olsun diliyorum.

En başta sofralarımıza bereket, başımızı sokacağımız sağlam evlerde ailelerimizle huzurla, güvenle ve mutlu yaşamamızı diliyorum. Zor zamanlarda hepimize kuvvet, hastalarımıza acil şifa ve evlat acısı çeken şehit ailelerimize metanet diliyorum. Gazze’li masumların yaşadığı zulmün son bulmasını, insanlığın unutmaya yüz tuttuğu barış ve sevgi ikliminin bir an önce tüm dünyada egemen olmasını diliyorum.

Bu baharın adı umut olsun. En başta canım kızım Vera olmak üzere, kalbi tertemiz çocuklarımızın güzel dilekleri kabul olsun.

Özgür Özel, Erdoğan’a Tayfun Kahraman’ın kızı Vera’nın fotoğraflarını verdi

Gezi Direnişi Davası’nda hüküm giyen Tayfun Kahraman, Hıdrellez mesajında“En başta canım kızım Vera olmak üzere, kalbi tertemiz çocuklarımızın güzel dilekleri kabul olsun” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ