Parçalanmış cesedi bavuldan çıkan fenomenin cinayetinde yeni gelişme! Ses kayıtları ortaya çıktı

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2023 Pazartesi 10:29 am - Güncelleme: 31 Temmuz 2023 Pazartesi 10:29 am

Geçtiğimiz günlerde cansız bedeni parçalara ayrılmış şekilde bavulun içinde bulunan kripto fenomeni Algaba’nın cep telefonunda kendisine gönderilen bazı ses kayıtları ortaya çıktı.

Bavul içinde parçalanmış halde cesedi bulunan Arjantinli fenomen Fernando Perez Algaba’nın ölümünde kan donduran detaylar ortaya çıktı. Fenomenin mesajlarını inceleyen polisler, genç girişimcinin gözlerinin çıkarılmakla ve ellerinin koparılmakla tehdit edildiğini belirtti.

“ELLERİNİ KESECEĞİM”

Arjantin medyasında yer alan haberlerde, Algaba’nın cep telefonunda kendisine gönderilen bazı ses kayıtlarının detayları da paylaşıldı. Ses kayıtlarında, “Seni öldüreceğim, sana çok daha kötü bir şey yapacağım. Gözlerini çıkaracağım ve ellerini keseceğim ve hayatında para diye bir şey olmayacak” ifadesini kullandı.

“HAPİSHANEYE GİTMEK SORUN DEĞİL”

Soyadının Iglesias olduğu öğrenilen bir adam tarafından atılan mesajda, “Çocuklarım üzerine yemin ediyorum, hapishaneye gitmek bir sorun değil” dedi. Olayla ilgili inceleme başlatan polis Algaba’nın kollarını ve bacaklarını bavulda bulmuş, parmak izi ve dövmeleri sayesinde kimliği tespit edilebilmişti.

Kripto fenomeninin korkunç ölümü! Parçalanmış cesedi bavuldan çıktı