Paramount+, yeni Star Trek filmini resmen duyurdu

Yayın tarihi: 22 Nisan 2023 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 21 Nisan 2023 Cuma 3:09 pm

Star Trek: Section 31 adını taşıyan film, Michelle Yeoh’un Philippa Georgiou karakterine odaklanacak.

Tüm zamanların en önemli bilim kurgu serilerinden biri olan Star Trek serisi son yıllarda kayda değer işler ortaya koymakta zorlanıyor olsa da tamamen nicelik olarak baktığımızda aslında seri oldukça verimli bir dönemden geçiyor. Özellikle televizyon tarafında Star Trek işlerinin sayısı hızla artıyor. Discovery dizisiyle bu evrende geçen diziler çekmeye başlayan Paramount+ platformu, son yıllarda Picard, Lower Decks, Strange New Worlds gibi dizileri izleyicilerle buluşturdu. Üstelik bunlara yakın gelecekte yenileri de eklenecek.

Star Trek

 

Ancak Paramount sadece dizilerle sınırlı kalmıyor. Film tarafında da yeni işler ortaya koymak için önemli adımlar atıyor. Bir yandan ana serinin dördüncü filmini hayata geçirmek için çalışmalarını sürdüren Paramount, bir yandan da televizyon tarafındaki işlerine eşlik edecek bir film hazırlıyor. Usta oyuncu Michelle Yeoh’un daha önce Discovery dizisinde hayat verdiği Philippa Georgiou karakterine odaklanacak Section 31 filmi, stüdyodan resmi onayı aldı.

Elon Musk, TruthGPT ile evrenin gizemini çözmeye çalışacak

 

Everything Everywhere All at Once filmindeki performansıyla Oscar ödülü kazanarak yıldızını daha da parlatan Michelle Yeoh’un başrolünü üstleneceği Star Trek: Section 31, Starfleet’in gizli kapaklı işlerden sorumlu bürosu olan Section 31’de görev alan İmparator Phillipa Georgiou’nun hikayesini anlatacak. Asıl film serisinin aksine Section 31 vizyona girmeyecek. Bunun yerine doğrudan Paramount+ platformuna özel olacak. Zaten Section 31 projesi ilk ortaya çıktığında bir Paramount+ dizisi olarak tasarlanmıştı. Proje dizi olarak hayata geçirilemedi ama görünen o ki filme dönüştürülerek ekranlara gelecek.