Paparazzilerin kovaladığı Prens Harry ve Meghan Markle ölümden döndü

Yayın tarihi: 18 Mayıs 2023 Perşembe 9:35 am - Güncelleme: 18 Mayıs 2023 Perşembe 9:38 am

Prens Harry ve eşi Meghan Markle ABD’de katıldıkları bi törenin ardından paparazzilerle araba kovalamacası yaşadı. Çiftin kovalamaca esnasında çok sayıda kaza tehlikesi atlattığı belirtildi.

İngiltere Sussex Dükü Prens Harry ile eşi Meghan Markle’ın, bir törene katılmak için bulundukları ABD’nin New York kentinde paparazzilerle “felakete yakın bir araba kovalamacası” yaşadığı belirtildi.

Prens Harry ile eşi Meghan’ın Sözcüsü, yaptığı açıklamada, kovalamacanın, ikilinin New York’ta katıldığı “Women of Vision” ödül töreninden ayrıldıktan sonra meydana geldiğini duyurdu. Sözcü, “Dün gece, Sussex Dükü ve Düşesi ile Bayan Ragland, son derece saldırgan bir paparazzi çetesinin elinde neredeyse felaketle sonuçlanacak bir araba kovalamacasına karıştılar.” ifadesini kullandı.

İki saatten fazla süren kovalamacaya, yoldaki diğer sürücülerin, yayaların ve iki New York Polis Departmanı (NYPD) görevlisinin karıştığını aktaran Sözcü, çok sayıda çarpışmaya yakın olayın da yaşandığını belirtti.

Prens Harry’nin annesi Prenses Diana da 1997’de Fransa’nın Paris kentinde paparazziler tarafından kovalanırken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.

Prens Harry’nin Afgan kanına bulanmış kitapları satışa çıktı