Özlem Gürses İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesine dair izlenimlerini anlattı

Yayın tarihi: 29 Mart 2023 Çarşamba 11:09 pm - Güncelleme: 29 Mart 2023 Çarşamba 11:12 pm

Muharrem İnce-Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesine dair izlenimlerini aktaran gazeteci Özlem Gürses, bir görüşmenin daha olabileceğini söyledi.

TELE1’de yayınlanan Şimdiki Zaman programında gazeteci Özlem Gürses bugünkü Muharrem İnce – Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi sornası Memleket Partisi’ndeki izlenimlerini anlattı.

Sosyal medyada Kılıçdaroğlu ve İnce’nin görüşmesini ve uzlaşmasını istemeyen bir trol kesimin olduğunu aktaran ve Kılıçdaroğlu’nun Memleket Partisi’ne ilk geldiğinde sosyal medyada İnce’nin karşılamaya gitmediğine dair paylaşımlar döndüğünü belirten Gürses, “Oysa, gözümüzün önünde oluyor olaylar. Sayın ince gayet saygılı bir şekilde Sayın Kılıçdaroğlu’nu karşıladı” dedi.

Barış Yarkadaş Kılıçdaroğlu ve İnce görüşmesinin perde arkasını anlattı!

İnce ve Kılıçdaroğlu’nun görüşmesinin kısa süreceğinin beklenildiğini ancak 1 saate yakın sürdüğünü ifade eden Gürses şunları söyledi:

“Arada bir çıkıyordum ben yukarı odadan kahkaha sesleri geliyordu. O arada şey konuşulmuş, İnce ‘Sayın genel başkan benim CHP’liliğim sizden eskidir’ demiş. Bu konuşulmuş. Kendi sosyal medyamda bir anket açtım. ‘Sizce Muharrem İnce hangisi daha fazladır?’ diye herkes CHP’i yazdı. Kurduğu parti Memleket Partisi ama kamuoyundaki algısı CHP’li. Kendisi de bunu ifade etmiş. Kılıçdaroğlu da ‘Doğrudur’ demiş. Seçim ve sandık güvenliği konuşmuşlar. Deprem izlenimlerini sormuş Kılıçdaroğlu.

Pazarlık masasını andıran, ‘sen ne aldın, ben ne verdim’ gibi bir algı oluşturacak hiçbir şey konuşulmamış içeride”

Gürses ayrıca CHP’li ve Memleket Parti’li kaynaklarından yaptığı görüşmelerden edindiği izlenimin bu görüşmenin son olmadığını ve bir görüşme daha olabileceğini söyledi.