Özgür Demirtaş trollere ateş püskürdü: Başarı yüzdem yüzde 100, bel altı namussuzluk yapmayın!

Yayın tarihi: 23 Temmuz 2023 Pazar 4:52 pm - Güncelleme: 23 Temmuz 2023 Pazar 4:52 pm

Sosyal medyada trollerin saldırısı altında olduğunu belirten İktisatçı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, “Eşime, bana bel altı namussuzluk yapmayın” dedi.

Hükümetin hatalı ekonomi politikalarının sonuçlarını sosyal medya üzerinden halkla paylaşan İktisatçı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, trollerin saldırısı altında olduğunu söyledi.

“BAŞARI YÜZDEM YÜZDE 100”

Trollere saldırıları durdurmaları çağrısı yapn Özgür Demirtaş, “Başarı yüzdem yüzde 100” diyerek saldırıların devam etmesi durumunda adli merciler aracılığıyla hesapların kapatılmasını sağlayacağını söyledi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özgür Demirtaş şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Arkadaşlar: Size gelişmeler ile ilgili bir rapor vermek istedim: Biliyorsunuz birden fazla hesabı kontrol eden bir AKTROL bana ve aileme ağza alınmayacak hakaretler etmişti. Bu rahatlıklıkları Elon Musk’dan sonra Twitter’ın eskisi gibi aksiyon almayacağını ve IP numaralarının belirlenmeyeceğini düşünmelerinden geliyor. Tahmin etmedikleri şey ise benim olayın peşini asla BIRAKMAYACAĞIM. İlgili şahsın 3 hesabı birden kapandı. Lokasyonu Almanya olarak tespit edildi. Gerekiyorsa Büyük Elçiye kadar bildireceğim. Adalete gideceğim. Anlamadıkları şey şu: beni sevmeyen de var ama seven milyonlar var ve her hangi bir kişiyi bulmaları 1 gün max. Peki bu troller sadece AKTROLLER mi? Elbette hayır. Maalesef bir çok siyasi görüşün trolü var ve hepsi aynı. Sadece daha güçlü olduğunu zannedenleri daha küstah oluyor tek fark o. Bu trollere mesajım: 1) Hakaret etmeyin 2) Küfür etmeyin 3) Karakter Suikasti yapmayın 4) Aileme kötü söz söylemeyin 5) Eşime, bana bel altı namussuzluk yapmayın. Yapmanız durumunda hesabınızı kapattırıp, adli makamlara başvuracağım. Başarı yüzdem %100 Lütfen yapmayın ve kendinize gerçek bir iş bulun.”

Boş evlere vergi zammı sinyaline Özgür Demirtaş’tan uyarı! “İnsanlar evsiz kalır”