ÖTV zammı AKP’li trolü bile isyan ettirdi

Yayın tarihi: 1 Eylül 2020 Salı 10:13 am - Güncelleme: 1 Eylül 2020 Salı 10:13 am

Lüks araba merakıyla bilinen AKP’li trollerden Tuğrul Selmanoğlu da ÖTV zammına tepki gösterdi. Selmanoğlu, ‘Böyle bir ÖTV dünyanın hiçbir yerinde yok. Devlet resmen araba alma at al diyor’ tepkisini dile getirdi.

AKP’nin sosyal medyada önde gelen destekçilerinden olan Tuğrul Selmanoğlu, ÖTV zammı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

AKP’li Tuğrul Selmanoğlu yeni Jaguar aldı, fotoğrafını paylaştı, gelen tepkilere ‘At, avrat silah demiş atalarımız’ diye yanıt verdi

“DEVLET RESMEN ARABA ALMA, AT AL DİYOR”

Selmanoğlu paylaşımında, “1600 ila 2000 CC arası araç aldığında yüzde 150 ÖTV ödüyorsun… Böyle bir ÖTV dünyanın hiçbir yerinde yok. Devlet resmen araba alma at al diyor” ifadelerini kullandı.

Paylaşmının devamında da tepkilerini sürdüren Selmanoğlu şunları yazdı:

“ÖTV zammını eleştirdim diye, davayı satmışım sevinç gözyaşı döken yüz sen davayı Ak Parti’nin her icraatını alkışlamak olarak görüyorsan, davayı anlamamışsın… İstanbul sözleşmesini de Ak Parti imzaladı, şimdi kaldırılsın diye ağlıyorsun… Demek ki yapılan her şey her zaman doğru değil.”

Canlı yayında Atatürk’e ‘mülteci’ dedi!

Selmanoğlu kullandığı lüks arabalarla da biliniyor. Tuğrul Selmanoğlu geçen yıl milyonlarca liralık bir aracını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.