İstanbul’da sokak ortasında silahlı saldırı! Yoldan geçen Milliyet muhabirinin kardeşi boynundan yaralandı

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2024 Pazar 12:13 pm - Güncelleme: 5 Mayıs 2024 Pazar 12:13 pm

İstanbul Esenler’de kimliği belirsiz kişiler tarafından sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda yoldan geçen Milliyet muhabiri Çiğdem Yılmaz’ın kardeşi de boynundan yaralandı.

İstanbul’un Esenler ilçesinde iddiaya göre, sokakta ilerleyen baba ve oğluna kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan babaya ilk olarak mahalle sakinleri müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan babayı ambulansla hastaneye kaldırdı. Saldırıdan sonra kaçan şüphelileri yakalamak için polisin çalışması devam ediyor. Saldırının hemen ardından sokakta yaşanan hareketlilik ve yaralı kişinin yakınlarının baygınlık geçirdiği anlar cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Olaya tanık olan Hasan Karakaya, “Sipariş dağıtıyordum, silah seslerine geldim ben. Baktım arkadaş yerde yatıyor, vücudunda çok sayıda mermi izi vardı. Ambulans geldi, müdahale etti. Yaşıyordu, belirti vardı ama kötü oldu yani. Mermi izleri vardı vücudunda, sağlık ekipleri o an kalp masajı yaptı.” şeklinde konuştu.

‘GEL DE DELİRME’

Olayda Milliyet muhabiri Çiğdem Yılmaz’ın erkek kardeşi de yoldan geçtiği esnada boynundan yaralandı. Yılmaz, X hesabından şu ifadelerle kardeşinin yaralı fotoğrafını paylaştı:

“Bugün Esenler’de yolda yürüyen baba ve oğluna kimliği belirsiz iki kişi tarafından rastgele ateş açılmış. Adam olay yerinde hayatını kaybetmiş. Rastgele ateş açıldığı için kurşunlar biri de, yoldan geçen erkek kardeşimin boynunu sıyırmış. Gel de delirme!”

Ümraniye’de otobüs şoförüne silahlı saldırı! Son durakta vurup kaçtı

Kaynak: HABER MERKEZİ