Otomobillerin camlarını kırarak hırsızlık yaptı! O anlar böyle görüntülendi

Yayın tarihi: 21 Ocak 2021 Perşembe 2:12 pm - Güncelleme: 21 Ocak 2021 Perşembe 2:12 pm

Buji ile otomobillerin camlarını kırarak hırsızlık yaptığı anlar güvenlik kameralarına yansıyan şüpheli yakalanarak tutuklandı.

Geçtiğimiz Aralık ayından itibaren çeşitli ilçelerde buji ile otomobillerin camlarını kırdığı tespit A.D. dün yapılan operasyonla yakalandı. Ataşehir’e bağlı Yeni Sahra Mahallesi’nde yakalanan A.D. gözaltına aldı.

Şüphelinin üzerinden aynı gün Üsküdar’da bir otomobilden çalınan laptop da bulundu. A.D’nin 9 adet hırsızlık suçundan kaydının ve 2 ayrı hırsızlık suçundan aranması olduğu öğrenildi. Şüpheli A.D, Kadıköy Asayiş Büro Amirliği’nde yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli duruşma sonrası tutuklanarak Maltepe Cezaevine gönderildi.

Öte yandan şüpheli A.D’nin otomobillerden hırsızlık yaptığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şüphelinin etrafı kolaçan ettikten sonra buji ile otomobilin camını kırarak hırsızlık yaptığı görülürken ardından beyaz bir araca yaklaşan A.D’nin defalarca cama buji attığı fakat camı kıramadığı daha sonra ise camı kırarak otomobilin içine girdiği görülüyor.