Otomobile giren köpek aracı rehin aldı!

Yayın tarihi: 11 Temmuz 2023 Salı 3:00 pm - Güncelleme: 11 Temmuz 2023 Salı 3:04 pm

Sultangazi‘de otomobile giren köpeği saatlerce çıkaramadılar. Araçtan bir türlü inmeyen köpek, yaklaşanları ısırmaya kalktı. O anlar, cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde otomobile giren sokak köpeği, aracı adeta rehin aldı. Mahalleli köpeği araçtan çıkarmak yaklaşık 1.5 saat uğraştı. Yaşanan tüm o anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

HAVLAYARAK YANINA YAKLAŞTIRMADI

Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden Eray Çabuk, dün akşam saat 18.00 sıralarında aracıyla evinin bulunduğu sokağa geldi. Aracını park edip, eve çıkan Çabuk, gece saatlerinde aracın tavan lambasının açık olduğunu fark etti. Çabuk, aşağı inip, lambayı söndürmek için aracı çalıştırdı. Bu sırada Çabuk’un yanına bir sokak köpeği geldi. Bir süre sokak köpeğini seven Çabuk, aracın ön kapısını kapatıp eve çıkmak istedi. O sırada köpek araca girerek, arka bölüme geçti. Eray Çabuk, arka koltukta uzanan köpeği çıkarmak istedi, ancak köpek havlayarak yanına yaklaştırmadı.

BAŞKA BİR ARACA DA GİRMİŞ

Çabuk, uzun bir süre arasındaki köpeği dışarı çıkartmaya çalıştı. Durumu fark eden bazı sokak sakinleri de aşağı inerek, Çabuk’a yardım etmek istedi. Tüm çabalara rağmen köpek kimseyi yanına yaklaştırmamaya devam etti. Bir sokak sakini evden getirdiği kemikli etle köpeği araçtan çıkarmaya çalıştı. Köpek, kısa bir süre sonra ise, yola atılan kemiği almak için araçtan indi. Aynı köpeğin akşam saatlerinde de bir araca girdiği öğrenildi.

Sultangazi’de ilginç anlar! Silahla vuruldu telefonuyla oynamaya devam etti