Otobüs şoförünü darbeden saldırgan yakandı

Yayın tarihi: 17 Ocak 2023 Salı 2:01 pm - Güncelleme: 17 Ocak 2023 Salı 2:41 pm

İzmit’te, tartıştığı özel halk otobüsü şoförü Cengiz Yeler’i darbeden E.B. emniyet müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, özel halk otobüsü şoförü Cengiz Yeler, E.B. isimli bir yolcunun saldırısına uğradı. E.B.’nin yumruk darbeleriyle yaralanan Yeler hastaneye kaldırıldı, E.B. ise polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı. E.B. emniyet müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Tartıştığı otobüs şoförüne saldırdı!

Hastanedeki tedavisi tamamlandıktan sonra yaşadığı olayı anlatan Cengiz Yeler, “Sıkıntı olmasın diye hep alttan aldım. Yolcu insin, gitsin diye gereken sabrı gösterdim. Ama o böyle yapmadı. Beni darp etti. Olayın öncesinde Orduevi’nde arabaya eliyle vurdu. Ben de durup, ‘Hayırdır?’ dedim. ‘Beni niye almıyorsun?’ diye sordu. Ben de ‘El kaldırmadın. İşaret etsen alırdım’ dedim. Küfrederek, arabaya bindi. Kart basması gerektiğini söyledim. Ama ‘Feleği gelse, kart basmam’ dedi. O şekilde yukarıya kadar gittik. Bana, ‘Arabadan in’ dedi. Ben de inmedim, ‘Yürü git. Çocuksun’ dedim. Bizim kooperatifimizin adı lekelenmesin diye durdum. Ben de onu darbedebilirdim. Bırakmadı ki; direksiyondan çıkayım. Sonra böyle oldu. Yapacak bir şey yok” dedi.