Otobanda tehlikeli kovalamaca! Dolandırıcılık meselesi iddiası

Yayın tarihi: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 12:35 pm - Güncelleme: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 12:35 pm

Seyir halindeki araçta kendisini dolandırdığını iddia ettiği kişileri gören sürücü diğer aracı takibe alınca trafiği tehlikeye atan bir kovalamaca yaşandı.

Yalova’nın Altınova ilçesi yakınlarında Osmangazi Köprüsü’ne metreler kala iddiaya göre, O-5 Otoyolu’nda ilerleyen otomobil sürücüsü, daha önce kendisini dolandıran kişileri seyir halindeki otomobilde görerek takibe başladı. Takip edildiğini anlayan mavi renkli otomobilin sürücüsü ise yol vermemek için otoyolda manevralar yaptı.

Kaza riski atlatan araçlar, gişeleri geçtikten sonra yol kenarında durdu. Sürücülerin aralarında konuşması ve mavi renkli otomobilin hızla hareket etmesi araç kamerasına yansıdı. Otoyolda yaşanan kovalamaca araç kamerasına yansıdı.

AVUKATTAN AÇIKLAMA

Görüntüler sosyal medyada paylaşılınca takip yapan otomobil sürücüsünün avukatı olduğunu belirten kişi, paylaşılan görüntülerle ilgili yazılı açıklama yaptı. Avukat, “Bununla ilgili adli süreç de başlatıldı. Mavi arabadaki şahıslar müvekkilimi tatile giderken 2 gün önce dolandırdılar. Dönüş yolunda adamlarla karşılaşınca polisi arayıp aracı takip ediyorlar, bu sırada durdurmaya çalışıyorlar. Ancak şahıslar onlar olduğunu anladığı için kaçmaya çalışıyor sonra da kaza yaptırarak kurtulmak istiyorlar” dedi.

Trafik magandaları yine sahnede! Boğaz Köprüsü’nde otomobilden sarkıp minibüs şoförüne vurmaya çalıştı!