Osman Gökçek kovulmuştu! Çamlıdere’de bağımsız aday kazandı

Yayın tarihi: 31 Mart 2024 Pazar 11:42 pm - Güncelleme: 1 Nisan 2024 Pazartesi 3:36 am

AKP’nin Ankara Milletvekili Osman Gökçek’in ve Cumhur İttifakı’nın Çamlıdere adayı Hazım Caner Can adayı katıldıkları iftar programında kovulmuştu. Kesin olmayan sonuçlara göre Çamlıdere’de Bağımsız Aday Adem Ceylan kazandı.

Geçtiğimiz günlerde AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Çamlıdere ilçesinden beşinci defa aday gösterilen Belediye Başkanı Hazım Caner Can ile Avdan Mahallesi’nde katıldıkları iftar programında köylüler tarafından kovulmuştu.

tele1.com.tr. ulaştığı bir görgü tanığı, “Çok büyük rantlar dönüyor burada. Hele bizim köyümüzde. Belediye tarafından daha yüksek yerlere belediye aracılığıyla topraklar alındı. Biz de köylü olarak bunu sorunca bizim kendi yerimizi kendi ata toprağımızı bize sattılar. Yani karşımıza ihaleyle adam çıkarıyorlar kendi ortaklarını. Caner Can diye bir olay kalmadı burada” demişti.

BAĞIMSIZ ADAY ÖNDE

Anadolu Ajansı’ndan Çamlıdere ilçesinde açılan yüzde %100 sandık verisine göre, resmi olmayan sonuçlarda Bağımsız Aday Adem Ceylan % 49.84 oy oranıyla seçimi kazandı. AKP’nin adayı Hazım Caner Can ise % 26.33 oy oranında.

Osman Gökçek’in kovulduğu iddia edilen iftarda olayın gerçek nedeni belli oldu! AKP’li adaydan ‘kaşar’ hakareti

Kaynak: TELE1