Ortak terzi kavgası büyüdü! Ajda Pekkan’a saldıran Bülent Ersoy’u herkes yalanladı

Yayın tarihi: 7 Ekim 2022 Cuma 10:08 am - Güncelleme: 7 Ekim 2022 Cuma 10:08 am

Bülent Ersoy ile Süperstar Ajda Pekkan arasında “ortak terzi” gerilimi yaşandı. Pekkan’ın, modacıları Burcu Sedef’i kasıtlı olarak evinde tuttuğunu iddia eden Bülent Ersoy, “Akşam 9’a kadar evinde tuttu, bu bir ayak oyunudur” diye konuştu. Ancak Burcu Sedef Ersoy’u yalanladı.

Bülent Ersoy, 6 yıl küs kaldığı Ajda Pekkan’la 2 yıl önce barışmıştı. İki ünlü sanatçının arasına bu kez de ‘modacı’ girdi. Ersoy, Pekkan’ın ortak modacıları Burcu Sedef’i kasıtlı olarak evinde tuttuğunu, böylece kendi randevusunun iptal olduğunu iddia etti. “Ajda Hanım’la aynı gün randevumuz vardı. Öğlen 5’teki randevuma Burcu Sedef akşam 9’da geldi” diyen Bülent Ersoy sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gelir gelmez, ‘Ajda Pekkan’dan kurtulamadım, bırakmadı. Bülent Hanım’ın randevusu var diye iki kez söyledim ama oralı olmadı. Her şey bittiği halde yeni isteklerde bulundu’ dedi. Onu, akşam 9’a kadar evinde tuttu, bu bir ayak oyunudur. Ajda Hanım’ın Bizans oyunları vardır.”

Ajda Pekkan’ın son hali hayranlarını şaşırttı

MODACI O SÖZLERİ YALANLADI

Modacı Burcu Sedef ise iddiaları reddetti. Bülent Ersoy’la çalışmadığını belirten Sedef, “Öyle bir şey yok. Ben Ajda Hanım’la çalışıyorum ve profesyonelce iş yapıyorum. Önceden Bülent Hanım’la da çalıştım ama şu an çalışmıyorum. İddialar yalan.” ifadelerini kullandı.

“SEN DİKMİYOR DEĞİLSİN BEN SANA DİKTİRMİYORUM”

Burcu Sedef’in sözleri üzerine Bülent Ersoy şu açıklamayı yaptı:

“Ne Sedef’i ne bakırı asla çalışmıyorum. Bir kere ağzı kalabalık. Orayı satan beni de satabilir. Bu durumdan sonra zaten benim yüzüme bakacak hali kalmadığı ve kendisini her yerden yasakladığımı biliyor. Asla dikiş diktirmeyeceğim. Danışmanımı arıyor, ‘Bülent Hanım yerden göğe kadar haklı’ diyor. Onda kumaşlarım var, istettim. Sen dikmiyor değilsin artık ben sana diktirmiyorum.”

AJDA PEKKAN’DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan’ın tartışması sosyal medyaya taşındı. Ajda Pekkan önce Hz. Mevlana’nın “Kimi sabrından susar, kimi saygısından, kimi de sevgisinden” sözünü, ardından Yunus Emre’nin “Edebim el vermez, edepsizlik edene, susmak en güzel cevap edebi elden gidene.” sözünü paylaştı.

Ersoy paylaşımlara “Her kötülüğü yap sonra kibar ve asili oyna. Her susan edebinden değil, suçluluktan susar.” şeklinde yanıt verdi.

Konserini iptal eden Bülent Ersoy’un yaptığı açıklamayı kimse anlamadı