On iki kadının gözünden, gönlünden, dilinden çıktı: Yasemin Kokusu Hikayeler…

Yayın tarihi: 24 Eylül 2021 Cuma 11:50 am - Güncelleme: 6 Temmuz 2022 Çarşamba 9:59 am

Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan ve Yazarlık Kulübü’nde hikayeler yazan 12 kadının hikayeleri ‘Yasemin Kokusu Hikayeler’ kitabında birleştirildi. Raflarda yerini alan kitabın geliri ise omurilik felçlileri yararına kullanılacak.

İstanbul’da faaliyet gösteren Yazarlık Kulübü’nden 12 kadın, yazdıkları hikayeleri “Yasemin Kokusu Hikayeler” adlı kitapta birleştirdi.

YAZAR PAYI ORAYA AKTARILACAK!

Kitabın yazarlarından Simge Eroğlu, AA muhabirine konuştu. Babasının yanında muhasebecilik yaptığını ancak küçüklüğünden beri kitap okumaya ve yazmaya çok merakı olduğunu söyleyen Eroğlu, bu kapsamda kulüpten arkadaşlarıyla bir araya gelerek ortak proje yürüttüklerini belirtti.

Eroğlu, şunları söyledi:

“Hepimizin çalışmalarını birleştirerek ‘Yasemin Kokulu Hikayeler’ isimli ilk kitabımızı çıkardık. Bu kitabı bir sosyal sorumluluk projesine dönüştürmek istedik aslında. Gelirin yazar payını Omurilik Felçliler Derneğine aktaracağız. Tüm yazar arkadaşlarımızla kitap satışına destek olup, daha çok derneğe bağışta bulunmak istiyoruz. Bu zor günlerde böyle bir anlamlı projenin içerisinde yer almaktan dolayı mutlu ve gururluyuz.”

Eroğlu, kitabın içeriğinde sevgiyle birbirine bağlı, güçlü ve cesur kadın hikayelerinin yer aldığını ifade ederek, “Kitabın çok sayıda okura ulaşmasını ve yasemin kokusunun yayılmasını diliyorum.” dedi.

Kitabın tanıtım yazısında ise şu ifadeler yer aldı:

“İstanbul İşletme Enstitüsü Yaratıcı Yazarlık Atölyelerinde, hayali olan arkadaşlarla buluştuk. On iki kadının gözünden, gönlünden, dilinden, on iki hikâye. Her hikâye yaşanmıştır okumayı bilen için.”

Gelirin yazar payı Omurilik Felçlileri Derneği’ne aktarılacak kitabı satın almak için tıklayın.