Ömer Erdoğan, taraftarın tepki gösterdiği Emre Kılınç’a destek çıktı

Yayın tarihi: 5 Ocak 2023 Perşembe 10:12 am - Güncelleme: 5 Ocak 2023 Perşembe 10:12 am

Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Galatasaray maçında kaçırdığı gol nedeniyle taraftarın tepki gösterdiği Emre Kılınç’a destek oldu.

Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, mağlup oldukları Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Beraberliği hak ettiğini ifade eden Ömer Erdoğan, “Oyuncularımı tebrik ederim. Bir Galatasaray deplasmanında ancak bu kadar iyi mücadele edilirdi. Son dakikaya kadar beraberliği yakalamak için çok iyi oyun sergilediler. Maça kontrollü başladık ve 1-0 öne geçtik. Gomis’in golünde çalıştığımız yerden yedik. 2-1 olduktan sonra oyunun kontrolünü ele aldık. Topa sahip olmaya başladık. İyi pozisyonlara girdik. Sonlandırmada sıkıntı yaşadık. Bizim bu haftaya kadar en ciddi sıkıntılarımızdan birisiydi. Pozisyon değerlendirme sıkıntı yaşıyoruz. Bunları geliştirirsek Ankaragücü daha iyi yerlere gelecek. Oyuncularıma verdikleri mücadele için teşekkür etmek istiyorum. Beraberliği hak ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

“ŞANSSIZLIK”

Erdoğan ayrıca gol kaçırdığı için taraftarların tepkisine maruz kalan Emre Kılınç’a destek oldu. Kılınç’ın gol pozisyonunda şanssızlık yaşadığını belirterek, “Bana göre Emre Kılınç sahanın en iyi oyuncusuydu. Beki de aramıza katıldıktan sonra oynadığı en iyi maçtı. Herkesten fazla golü atmak isterdi ama şansızlık diyelim. Doğru tarafa vurdu ama şanssızdık. Sahada çok iyi bir Emre vardı” şeklinde konuştu.

Galatasaray’dan Kerem Aktürkoğlu’na Harry Potter’lı kutlama mesajı