Sinan Ateş cinayetinin sır perdesini aralanıyor mu? Anında Manşet saat 21:00’de

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2024 Çarşamba 8:08 pm - Güncelleme: 8 Mayıs 2024 Çarşamba 8:08 pm

Tuncay Mollaveisoğlu’nun TELE1’de bu akşam sunacağı Anında Manşet programında bu akşam 21.00’de çok önemli gelişmeler yaşanacak.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Dr. Sinan Ateş 16 ay önce Ankara’nın göbeğinde suikaste kurban gitmişti. Cinayetle ilgili başlayan soruşturmaya emniyet ve adliyede defalarca müdahale edildiği ortaya çıkmıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çıksın artık iddianame açıklamasından saatler sonra savcılığın mahkemeye gönderdiği iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

Ancak kabul edilen iddianame cinayetin mağdurlarını bir kere daha yaktı. Çünkü iddianamede suikastin siyasi ayağı ile ilgili en küçük bir ayrıntı yoktu. Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’in siyasilerin isminin geçtiği ifadesi iddianameye konulmamıştı.

Bu akşam 21.00’de TELE1’de yayınlanacak Anında Manşet programında işte bu gizem çözülecek. İddianameye sokulmayan siyasi ayağın izleri açığa çıkacak. Tuncay Mollaveisoğlu, Ayşe Ateş’in ifadesini yazan T24 muhabiri Asuman Aranca’yı programa konuk olarak alarak bu isimlerin izini sürecek.

Anında Manşet’te ikinci önemli konu ise Eyüp’te okul müdürünü öldüren Iraklı öğrencinin ifadesinin ayrıntıları…

Kaynak: TELE1