Öğrenci servisi kaçırdıktan sonra Saray’da yakalanan şüpheli tutuklandı

Yayın tarihi: 6 Ocak 2024 Cumartesi 12:18 am - Güncelleme: 6 Ocak 2024 Cumartesi 12:18 am

İstanbul’da öğrenci servisini kaçıran ve Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na girmeye çalışırken yakalanan şüpheli Tolga N. tutuklandı.

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde içinde öğrencilerin bulunduğu servis minibüsünü kaçırdıktan sonra Pendik’te bıraktığı iddiasıyla yakalanan şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Tuzla’daki bir ilkokul için taşımacılık yapan öğrenci servisinin Kadıköy’de ışıklarda durduğu sırada bir şüpheli tarafından kaçırılması sonrası çalışma başlattı.

Ekipler, servis sürücüsünü araçtan indirdikten sonra minibüsü kullanarak Göztepe’ye kadar ilerleyen ve burada öğrencilerle hostesi indiren zanlının kimlik ve adresini tespit etti.

SARAY’DA YAKALANDI

Şüpheli Tolga N’nin (34), Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne CİMER müracaatı için gittiği öğrenilirken, burada yapılan üst aramasının ardından götürüldüğü polis merkezinde İstanbul Gasp Büro Amirliğince arandığı bilgisine ulaşıldı.

Bunun üzerine gözaltına alınan şüpheli, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

SERVİSİ ANKARA’YA GİTMEK İÇİN KAÇIRMIŞ

Şüphelinin emniyetteki ifadesinde, daha önce psikolojik tedavi gördüğünü, öğrenci servisini de tedavi için Ankara’ya gitmek amacıyla kaçırdığını, çocukları görünce servis aracından indirdiğini, polisin takip ettiğini fark edince de aracı Pendik’te bırakıp otobüsle Ankara’ya gittiğini söylediği öğrenildi.

Sorgulamasında 13 ayrı suçtan kaydı olduğu belirlenen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı’na götürüldü.

Şüpheli, savcılıktaki ifadesinden sonra sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

İstanbul’da öğrenci dolu okul servisini kaçıran şüpheli Saray’ın önünde yakalanmış

Kaynak: TELE1