Nusret Gökçe Dünya Kupası’na tövbe etti

Yayın tarihi: 25 Haziran 2023 Pazar 1:34 pm - Güncelleme: 25 Haziran 2023 Pazar 1:34 pm

Dünya Kupası finalinde gündem olan şef Nusret Gökçe, “Bir daha asla ama asla Dünya Kupası sahasına adım atmam” dedi.

Şef Nusret Gökçe, geçen yılki Dünya Kupası finalinde yaşadığı ve onu global ölçekte eleştirilerin hedefi haline getiren olaylar hakkında konuştu.

The Times’ın haberine göre, Arjantin’de yaşadığını ve maça destek için gittiğini söylerken, “Bir daha asla, asla Dünya Kupası sahasına adım atmam” dedi.

Sahaya reklam amacıyla girmediğini söyleyen Nusret Gökçe, Dünya Kupası’nı iki milyar insanın izlediğini ancak bütün dünyanın kendisi hakkında konuştuğunu belirterek, “Sahada en az bin kişi vardı ama sadece ben olduğumu söylüyorlar” dedi.

Nusret Gökçe finalde, üzerinde takılı olan gümüş bir yüzükle kupaya vurması ve yüksek sesle çınlama yaratması hakkında “Hiçbir zaman bir şeyi gölgede bırakmak istemedim. Dikkat çekmeyi sevmedim. Kimseye vurmadım, bir şey çalmadım” diye konuştu.

Nusret Dünya Kupası’nı kazanan Messi’yi kolundan çekerek darladı!

NE OLMUŞTU

Nusret Gökçe, Fransa ve Arjantin finalinden sonra aniden sahaya girerek, kupayı kazanmış olan Arjantinli oyuncuların peşinden koştu.

Lionel Messi, Gökçe’nin ona ulaşmaya çalışmasından belirgin şekilde rahatsız olmuştu. Bir diğer sahnede, şef bir başka oyuncunun madalyasını ağzına aldı ve Arjantin ekibi kutlama yaparken kupayla fotoğraf çektirmeye çalışmayı sürdürdü.

FIFA’nın kuralları, kupaya sadece kazanan ekipten isimlerin dokunabileceğini belirtiyor.

FIFA, Nusret’in sahaya nasıl girdiğini araştırdıklarını söyledi ancak herhangi bir bulguyu kamuoyuyla paylaşmadılar. FIFA Başkanı Gianni Infantino daha önce Gökçe’nin restoranlarında görüntülenmişti.