Netflix’in Yeni Yapımı Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Yayın tarihi: 13 Aralık 2023 Çarşamba 8:30 am - Güncelleme: 11 Aralık 2023 Pazartesi 9:31 pm

Netflix son dönemlerde bünyesine çok fazla yeni film ekledi ancak ne yazık ki bu filmlerden bazıları pek olumlu karşılanmadı.

Netflix’in son kıyamet gerilim filmi, benzersiz heyecan verici sonuyla izleyicileri ikiye böldü; bazıları filmin “tatmin edici olmadığından” şikayet ederken, diğerleri onu düşündürücü olarak nitelendirdi. Leave The World Behind’de Julia Roberts, Ethan Hawke ve Mahershala Ali ile Myha’la Herrol, küresel bir felaketin ortasında hayatta kalma mücadelesi veren iki tatilci aileyi canlandırıyor. Filmde başlangıçta ABD genelinde kitlesel siber saldırılar olarak gösterilen bir olay, adanın geyiklerinin bile tatil evini çevreleyerek sakinlerine dik dik bakmasıyla çok daha kötü bir şeye dönüşüyor.

Rumaan Alam’ın 2020 yılında çıkan aynı isimli kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini Sam Esmail üstlenirken yapımcılığını Barack ve Michelle Obama’nın yapım şirketi Higher Ground üstleniyor. 2 saat 20 dakikalık uzun metrajlı film şu anda ‘sertifikalı taze’ Rotten Tomatoes eleştirmenlerinin puanı yüzde 74 ve izleyici puanı yüzde 83’tür. Cuma günü yayın platformu Netflix’te yayınlandıktan sonra izleyiciler, filmin performanslarını, sinematografisini ve tonunu övmek için sosyal medyayı kullandı.

Netflix

İlginizi çekebilir: Tomb Raider 2 filmi için start veriliyor

Ancak pek çok kişi filmin ‘rastgele’ ve ‘berbat’ sonunu eleştirdi. Filmin belirsiz ve havada bitmesi tepki toplarken bazıları hayatımın 2 saati çalındı şeklinde yorumlar yaptı. Filmin gidişatını sevenler de sevmeyenler de sonu yüzünden Netflix’i eleştirdi.

 eFootball 2024 GÜNCELLEMESİ YENİ BİR OYUN MODU VE BİR DİZİ İYİLEŞTİRMEYLE YAYINDA

Kaynak: TELE1