Netflix’e özel Chrome eklentisi: Netflix Flip

Yayın tarihi: 14 Ağustos 2019 Çarşamba 10:33 am - Güncelleme: 14 Ağustos 2019 Çarşamba 10:48 am

Netflix önemli bir Chrome Eklentisi ile birlikte artık daha rahat izlenecek. Netflix tarafından geliştirilen Netflix Flip ile, dilediğiniz her pozisyonda Netflix izleme imkanınız ortaya çıkıyor. İşte haberimizin detayları.

Herkesin farklı bir favori Netflix dizisi olsa bile çok önemli olan konulardan birisi de konforlu bir izleme keyfi yaşamak. Bunun farkında olan Netflix, kullanıcılarının yatakta bile çok rahat bir şekilde izleyebilmesi için bazı yeni düzenlemeler gerçekleştirdi.

Netflix tarafından geliştirilen Netflix Flip isimli eklenti sayesinde dilediğiniz her şekilde bu uygulamayı kullanabileceksiniz. Chrome Web Mağazası üzerinden Netflix Flip uzantısını indirmeniz ile birlikte eğer bu uzantı aktifleştirse, artık Netflix dizilerini tüm pozisyonlarda izleyebileceksiniz.

Üstelik Zoom Out ve Zoom In gibi seçenekler ekranın yakınlık derecelerini de ayarlamanızı sağlıyor. ROTATE bölümü ise Netflix’i yatay olarak izlemenize imkan verecek. Böylece şirket dizi ve filmlerin izleme şekillerini bile kullanıcılarının belirlenmesine imkan sağlayacak.

iPhone XI ile iPhone XS arasında ne farklar olacak?

Netflix, aboneleri için daha özel imkanlar geliştirmeye çalışıyor. Peki sizin favori Netflix izleme şekliniz hangisi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.