Netflix hayranları, yayınlandıktan beş yıl sonra bir yapım hakkında olumlu yorumlar yağdırıyor

Yayın tarihi: 28 Şubat 2024 Çarşamba 7:00 am - Güncelleme: 26 Şubat 2024 Pazartesi 9:44 pm

 American Vandal, son yıllarda ilgi gören Making A Murderer ve Serial gibi gerçek suç belgesellerinin bir parodisi olarak yaratıldı. Dizi, okullarındaki bir şakayı araştıran iki öğrenci Sam Ecklund ve Peter Maldonad’ı konu alıyor.

Dizide birisi öğretmenlerin arabalarına müstehcen resimler çizmekle suçlanıyor. Okul, öğrenci Dylan Maxwell’i suçtan dolayı okuldan uzaklaştırıyor, ancak onun masum olduğunu gösteren kanıtlar ortaya çıkınca Sam ve Peter, gerçek suçluyu bulmak için gizemi araştırmaya başlıyor.

 

Netflix

İkinci sezonda ise Sam ve Peter, bir Katolik lisesinde yapılan bir dizi şakayı araştırmaya başlıyorlar. Burada gizemli bir kişi, kafeteryanın limonatasına müshil katarken yakalanıyor. Dizi, son zamanların hit filmleri American Murder: The Family Next Door ve American Nightmare gibi klasik Netflix belgesellerinin tipik trendleri ile dalga geçiyor, aynı zamanda hem çok komik hem de gerçekten ilgi çekici.

Sam ve Peter röportajlar yaparak, deneyler yaparak, video görüntülerini inceleyerek, sosyal medya gönderilerini derinlemesine inceleyerek, kısa mesajlara bakarak ve hatta Snapchat kullanarak ayrıntıları açığa çıkarıyor.

İlginizi çekebilir: Netflix ‘The Witcher: Blood Origin’ yeni fragmanı yayınlandı

Birinci seri Eylül 2017’de çıktı, ikincisi tam olarak bir yıl sonra geldi ve her ikisi de Primetime Emmy ve Eleştirmenlerin Seçimi Televizyon Ödülü’ne aday gösterilerek büyük beğeni topladı. Ancak Ekim 2018’de Netflix, diziyi iki sezonun ardından iptal edeceğini duyurdu. İzleyiciler son zamanlarda diziyi yeniden izliyor ve bir kez daha platformun “en iyi beş dizisinden” biri olarak tavsiye ederken, internette de dizinin iptal edilmesinden yakınıyor.

Yeni iPad Pro’ların Ekranları Farklı Tedarikçilere Emanet Edildi

Kaynak: TELE1