Necati Ateş: Ölüm tehditleri alıyorum

Yayın tarihi: 22 Ocak 2023 Pazar 5:13 pm - Güncelleme: 22 Ocak 2023 Pazar 5:14 pm

Gaziantep FK-Fenerbahçe maçından sonra Ertuğrul Ersoy için yaptığı yorumla tepki çeken Necati Ateş, ölüm tehditleri aldığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig ‘in 19. haftasında Gaziantep FK ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 2-1 Sarı-Lacivertliler’in üstünlüğü ile biten maçın ardından yorum yapan Necati Ateş Fenerbahçe camiasının tepkisini çekmişti. Kendisi hakkında TRT’ye yazı gönderildiğini belirten Fenerbahçe’ye Necati Ateş cevap verdi. Ateş, aradan geçen zamanda ölüm tehditleri aldığını söyledi.

“BU BİR İRONİDİR”

TRT Spor’a konuşan Necati Ateş, “Bir ironidir, aramızda bunu çok yaparız. Mesela Nihat golleri kaçırmıştır, Nihat senin kaçırdığın goller yüzünden maçı kaybettik… Kemal bir topa dokunamadı, kırmızı kart gördü veya ben kötü bir performans sergiledim aramızda bunları konuşuruz, ironisini yaparız” diyerek sözlerine başladı.

“BU HAFTA ÇOK SIKINTILI GEÇTİ”

Açıklamasına devam eden Ateş, “Bu kelimenin bu kadar içinden kılçıklanarak alınıp, bu kadar büyütülmesi beni üzdü. Yayının devamında da ne anlamda yaptığımı da söylemiştim. Maalesef bu bir haftayı sıkıntlılı geçirdim ama kendi açımdan değil” ifadelerini kullandı.

“EVLATLARIMA KADAR ÖLÜM TEHDİTLERİ”

Necati Ateş, kendisi ve ailesi için ölüm tehditleri aldığını söyledi. Ateş, “Ben alışığım bunlara çok. Evladıma kadar gelen ölüm tehditleri… Küfrün zaten haddi hesabı yok. Ama aile ve evladına yapıldığı zaman çok başka seviyelere çıkıyor” şeklinde konuştu.