Murat Taylan: TELE1 çete olsaydı Merdan Yanardağ boğazda site sahibi olurdu!

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2023 Perşembe 9:15 pm - Güncelleme: 13 Temmuz 2023 Perşembe 9:15 pm

TELE1 Genel Koordinatörü Murat Taylan, TELE1’e “çete” diyen Levent Gültekin’e, “Bu söylediği gibi olsa bugün Merdan Yanardağ Silivri Cezaevi’nde değil, boğazı gören bir sitenin sahibi olarak orada otururdu” şeklinde yanıt verdi.

Levent Gültekin’in TELE1’e yönelik çete iftirasına yönelik tepkiler büyüyor.

Evren Özalkuş’un sunduğu 4 Soru 4 Yanıt programına katılan TELE1 Genel Koordinatörü Murat Taylan da bu sözlere, “Bu söylediği gibi olsa bugün Merdan Yanardağ Silivri Cezaevi’nde değil, boğazı gören bir sitenin sahibi olarak orada otururdu” sözleriyle yanıt verdi.

Murat Taylan, Levent Gültekin’in söz ettiği “çete”nin “Erdoğan’ı iktidar yapma” hedefinde olduğunu, TELE1’in de “kazanamayacak aday” CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığına destek vererek bu “çete”ye dahil olduğunu öne sürdüğünü belirtti.

“TARTIŞMAYA GEREK YOK”

Levent Gültekin’in bu iftiralarına yanıt veren Taylan şu ifadeleri kullandı:

“Böyle olsaydı Merdan Yanardağ nerede olurdu şimdi? Bir çetenin parçasısın. Amacın Erdoğan’ı iktidar yapmak. Sonunda Erdoğan’ı iktidar yapmayı başarmışsın. Ödül olarak da cezaevine Silivri’ye konuyorsun. Televizyonun da 7 gün ceza yiyor. Bu söylediği gibi olsa bugün Merdan Yanardağ Silivri Cezaevi’nde değil, boğazı gören bir sitenin sahibi olarak orada otururdu. Boğazı gören sitelerde kimler oturuyor dersen onu söylemeye gerek yok ama ben biliyorum kimlerin oturduğunu. Kim çete mensubu kim değil buna yönelik bir tartışmaya gerek yok.”

“SÖYLEDİĞİN SÖZÜ NEREDE SÖYLEDİĞİNE BİR BAKSANA”

Levent Gültekin’in tele1.com.tr’nin TELE1’e yönelik organize operasyona katıldığına dair haberine tepki göstermesi hakkında da Murat Taylan açıklamalarda bulundu.

Murat Taylan, TELE1 ve Merdan Yanardağ’ın içinde bulunduğu durumu hatırlatarak şunları söyledi:

“Bizim arkadaşlar tele1.com.tr’de TELE1’e karşı Levent Gültekin de harekete geçti, O da bu işin bir parçası haline geldi diyor, ona itiraz etmiş. Kimse bana ayar veremez. Söylediğin sözü nerede söylediğine bir baksana. Herkes TELE1’e saldırırken, herkes Merdan Yanardağ’a saldırırken Merdan Yanardağ cezaevinde ve TELE1 ekranları için karartma cezası verilmişken çıkıp TELE1’e çete diyorsan sen TELE1’e karşı kurulan kumpasın bir parçası ve son noktada harekete geçirilmiş kişisi olursun. Bunu kendi iradenle yapıp yapmadığını sorgularız elbette bunu sorgulamak da hakkımız.”

Merdan Yanardağ için tahliye başvurusu