Murat Ongun’dan TRT ve AA tepkisi: Yine orantısız güçle ayrımcılık yapılıyor

Yayın tarihi: 18 Ocak 2024 Perşembe 2:17 pm - Güncelleme: 18 Ocak 2024 Perşembe 2:34 pm

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun danışmanı Murat Ongun, AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum’un etkinliklerine sık yer verilirken İmamoğlu’nun yok sayılması sebebiyle TRT ve Anadolu Ajansı’na (AA) tepki gösterdi.

Yerel seçimlere az bir zaman kala adayların çalışmaları sürüyor. İstanbul için rakip olan AKP’nin adayı Murat Kurum ve mevcut İBB Başkanı ve CHP’nin yine adayı olan Ekrem İmamoğlu da seçim çalışmalarını hızlandırdı.

İsminin açıklanmasıyla seçim çalışmalarına başlayan AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum’un gerçekleştirdiği etkinlikler TRT ve AA’nda sık sık yayınlanırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, X sosyal medya hesabından TRT ve AA’ya tepki gösterdi. Ongun, Ekrem İmamoğlu’nun AA ve TRT tarafından yok sayıldığını söyledi.

‘İMAMOĞLU TRT VE ANADOLU AJANSI TARAFINDAN YOK SAYILIYOR’

Ongun’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı şu şekilde:

“Devletimiz ve medyası 2019’da olduğu gibi yine orantısız güçle ayrımcılık yapıyor. Rakip adayın her etkinliği canlı yayınlar ve güçlü duyurular ile yayılırken İBB Başkanı olmasına rağmen Ekrem İmamoğlu devlet televizyonu TRT ve devlet ajansı Anadolu Ajansı tarafından yok sayılıyor. Devlet gücü ile destekli torpilli adaylara karşı biz 16 milyon İstanbullu’ya güveniyoruz.”

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a: Öyle bir şamar yiyeceksiniz ki mecburen imzalayacaksınız

Murat Ongun paylaştı: 22 milyonluk ibretlik israf dosyası…

Kaynak: TELE1