Muharrem İnce’nin dünürü köy köy dolaşıp Kemal Kılıçdaroğlu’na oy topluyor…

Yayın tarihi: 4 Mayıs 2023 Perşembe 1:35 pm - Güncelleme: 4 Mayıs 2023 Perşembe 1:35 pm

Eski Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için köy köy dolaşıp oy topluyor. Işıklar’ın kızı İdil Göknil Işıklar, Muharrem İnce‘nin oğlu Salih Arda İnce ile evli.

Kızı İdil Göknil Işıklar ile Muharrem İnce’nin oğlu Salih Arda İnce evli olan ve kamuoyunda “Muharrem İnce’nin Dünürü” olarak bilinen eski Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, seçim çalışmaları kapsamında kahvehane ve dernek lokallerini ziyaret ederek Kemal Kılıçdaroğlu için oy istiyor.

Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemek için şart koydu

10 yıl Silivri Belediye Başkanlığı yapan, 2018’de Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı kampanyasının arkasındaki en önemli isimlerden biri olan ve bu seçimlerde de CHP’den Milletvekili aday adayı olan Özcan Işıklar, listelerde yer almamasına rağmen kapı kapı dolaşarak seçim çalışması yapıyor.

Trakyapolitik’in aktardığına göre Işıklar, CHP Silivri İlçe Örgütü’nün düzenlediği seçim çalışmalarına katılarak “eski belediye başkanı” sıfatıyla söz alıyor ve Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP’ye oy isteyen konuşmalar yapıyor.

CHP SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI DA PAYLAŞTI

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen kendisine ait sosyal medya hesabından da yaptığı seçim çalışmaları paylaşımında Özcan Işıklar’ın da aralarında olduğuna dikkat çekti. Esen paylaşımında “CHP Silivri İlçe olarak; Millet İttifakı İlçe Başkanlarımız, Önceki dönem Belediye Başkanımız Özcan Işıklar, Milletvekili Adayımız Doruk Bulut ve partimizin yönetim kadrolarıyla birlikte Fenerköy Mahallemizdeki esnaflarımızı ve kıraathaneleri ziyaret ettik.” dedi.

Muharrem İnce,’Kılıçdaroğlu FETÖ’nün yeni ortağı’ dedi tepki yağdı: Verdiğim oya yazıklar olsun