Muharrem İnce: İstanbul’da İmamoğlu’nu destekleyeceğiz

Yayın tarihi: 12 Aralık 2023 Salı 12:50 pm - Güncelleme: 12 Aralık 2023 Salı 12:50 pm

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu destekleyeceğiz” dedi.

Yerel seçimlere aylar kala gündemi etkileyen olaylardan biri de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun görüşmesi oldu. İmamoğlu görüşmenin ardından, “Çok net İstanbul’u konuştuk. Kendisinin en güçlü seviyede İstanbul’a destek olacağını tarafıma iletti. Ben de çok mutlu olduğumu söyledim. Bugün de; bu görüşmenin bu anlamdaki detaylarını ve Sayın İnce’nin bu değerli davranışını Sayın Genel Başkanımızla paylaşacağım” açıklamasında bulundu.

 Sözcü’den İsmail Saymaz’a konuşan Muharrem İnce ise, “İstanbul’da İmamoğlu’nu destekleyeceğiz” dedi. Bu hafta CHP lideri Özgür Özel’le görüşeceğini belirten İnce, “Diğer şehirleri Özel’le konuşacağız” diye konuştu.

Muharrem İnce, “Şöyle mi oldu: “İstanbul’da seni destekleyeceğiz” diyerek, İmamoğlu’na partinin kararını mı ilettiniz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Hayır, konuşuyoruz, nasıl yaparız, ne ederiz diye. 13 bin oyla seçim kazanmış İmamoğlu. Memleket Partisi’nin genel başkanı adaylıktan çekilmiş, ona rağmen 103 bin oy almış parti.

İnce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den de bu hafta randevu isteyeceğini söyledi.

İmamoğlu’ndan ‘Muharrem İnce’ açıklaması! “İstanbul’a destek olacak”

Kaynak: TELE1