Muhammed Gümüşkaya yeniden Süper Lig’de

Yayın tarihi: 14 Eylül 2023 Perşembe 10:19 am - Güncelleme: 14 Eylül 2023 Perşembe 10:19 am

Fenerbahçe’nin altyapısında yetişen ve Westerlo’ya transfer olan Muhammed Gümüşkaya Süper Lig’e geri döndü. Genç oyuncu 1 sezonluğuna Samsunspor’a kiralandı.

Fenerbahçe altyapısında yetişen 22 yaşındaki Muhammed Gümüşkaya, yeniden Süper Lig’e döndü. Genç futbolcu Samsunspor’a kiralık olarak imza attı.

FENERBAHÇE’NİN ALTYAPISINDAN YETİŞTİ

Gümüşkaya, 2019-2020 sezonunda Fenerbahçe A Takımı’nda bazı maçlarda forma giyerek kendisini gösterme imkanı elde etti. 2020-21 sezonunda ise Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor’a kiralık olarak gönderilen genç oyuncu, 22 maçta forma giyip takımına 4 gollük katkı sağlamıştı.

WESTERLO’YA TRANSFER OLDU

Jorge Jesus döneminde takımla birlikte çalışmalara katılan Gümüşkaya, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynanan Dinamo Kiev maçında kadroda yer buldu ancak süre alamadı. Daha sonra Ağustos ayında Belçika ekibi Westerlo, genç futbolcu için Fenerbahçe’nin kapısını çaldı. Yapılan görüşmeler neticesinde Muhammed Gümüşkaya, Ağustos 2022’de 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Westerlo’ya transfer oldu.

SAMSUNSPOR’A İMZAYI ATTI

Geçtiğimiz sezon 17 resmi maçta 1 golle oynayan, bu sezon ise 3 maçta forma şansı bulan Muhammed, Süper Lig’e geri döndü. Samsunspor, 22 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Fenerbahçe Muhammed Gümüşkaya’nın transferini açıkladı