Muhabire ‘Twitter’dan kovulduk’ şakası! Musk’tan yanıt gecikmedi

Yayın tarihi: 30 Ekim 2022 Pazar 10:50 am - Güncelleme: 30 Ekim 2022 Pazar 10:50 am

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması gündemden düşmüyor. Bu kez de kolilerle gezen iki kişi ABD medyasından bir muhabire “Twitter’dan atıldık” şakası yaptı. Musk, şakayı gerçek zanneden muhabire “Gelmiş geçmiş en iyi trollemelerden biri”yanıtını verdi.

Elon Musk Twitter anlaşması resmi olarak tamamlandı. Böylece Elon Musk, 44 milyar dolarlık dev bir anlaşmayla Twitter’ın yeni sahibi oldu. Elon Musk’ın Twitter anlaşmasını tamamladıktan sonra yaptığı ilk iş, şirketin başındaki üç ismi kovmak oldu. Twitter CEO’su Parag Agrawal, CFO’su, yani finansal sorumlusu Ned Segal ve hukuk departmanının başında yer alan Vijaya Gadde’in işlerine son verildi.

MUHABİRE ‘KOVULDUK’ ŞAKASI

Gündemi meşgul eden bu olayın ardından ABD’nin San Francisco kentindeki genel merkezi önünden yayın yapan muhabir Deirdre Rosa, çevrede ellerinde koli kutularıyla gezen iki kişiyle röportaj yaptı. Kendilerini Twitter çalışanı olarak tanıtan bu kişi, ellerindeki koli kutularını göstererek işten çıkartıldıklarını açıkladı.

Bunun üzerine muhabir, iki kişinin fotoğrafıyla birlikte “Tüm veri mühendisleri ekibi işten çıkartılıyor. Bu ikisi onlardan” ve “Gözle görülür şekilde sarsılmışlar. Daniel bize bir Tesla sahibi olduğunu ve ödemeleri nasıl yapacağını bilmediğini söylüyor” mesajlarını Elon Musk’ı etiketleyerek paylaştı.

MUSK’TAN YANIT

Muhabir paylaşımında “Twitter Genel Merkezi’nin etrafında bir karışıklık var. İnsanları işten çıkartıyorlar mı? Medyayı mı kandırıyorlar?” İfadelerine yer verdi.

Bu kişilerin muhabire şaka yaptığı ortaya çıkınca Elon Musk ise “Gelmiş geçmiş en iyi trollemelerden biri” paylaşımını yaptı.

Elon Musk Twitter yöneticilerini kovmaya başladı