Müge Anlı’nın uzun süredir aradığı Nevrigül Alan’ın ölümünde çarpıcı detaylar!

Yayın tarihi: 19 Ekim 2023 Perşembe 3:06 pm - Güncelleme: 19 Ekim 2023 Perşembe 3:12 pm

ATV’nin fenomen programcısı Müge Anlı tarafından uzun süredir aranan 2 çocuk annesi Nevrigül Alan’ın cesedi, zeytinlik alanda ağaca asılı halde bulundu. Cesedi çürüyen Nevrigül Alan’ın ölümüyle ilgili sırlarla dolu detaylar ortaya çıktı.

Bursa’nın Gemlik ilçesindeki Hisar ile Umurbey mahalleleri arasındaki zeytinlikte ağaca asılı halde bulunan 22 yaşındaki Nevrigül Alan’ın, bir yıl önce terk ettiği eşiyle 16 yaşında kaçarak evlendiği belirtildi. 3 Eylül Pazar gününden beri haber alınamayan Alan’ın son olarak telefondan sevgilisi olduğu iddia edilen 30 yaşındaki Doğan A. ile görüştüğü belirlendi. Kayıp ihbarı sonrası daha önce gözaltına alınan Doğan A.’nın ifadesinde, 7 yıllık eşi Yasemin A.’ya (29), “Şirin, çocuklarını bana bıraktı” dediği öğrenildi.

ÇEVRESİNDE ‘ŞİRİN’ OLARAK BİLİNİYORDU

Çevresinde ‘Şirin’ olarak bilinen Nevrigül Alan, bir yıl önce evi terk edip 6 yaşındaki oğlu S.E.A.’yı da yanına alarak Bursa’nın İznik ilçesinde oturan ailesinin yanına gitti. Alan’ın 3 yaşındaki oğlu B.A. ise 29 yaşındaki babası R.A.’da kaldı. Gemlik’te yaşayan 68 yaşındaki dedesi İbrahim T.’yi ziyaret ettikten sonra küçük oğlunu görmek için eşi R.A.’nın evine gideceğini söyleyen Alan’dan, 3 Eylül’den sonra haber alınamadı. Ekipler tarafından Alan’ı bulmak için çalışma başlatıldı. Ailesi de kayıp kızlarının bulunması için hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı.

OLAY YERİNDE BAŞKA BİR CEP TELEFONU DA BULUNDU

Gemlik ilçesi Umurbey Mahallesi’ndeki bir zeytinliğe gelen çiftçi, ağaçta asılı bir ceset gördü ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Bunun üzerine raziye gelen ekipler, uzun süredir burada olduğu belirlenen cesedin 22 yaşındaki genç kadına ait olduğunu belirledi. Alan’ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Alan’ın çantası ile cep telefonunun olay yerinden uzak yerlerde bulunduğu belirtildi. Olay yerinde ayrıca başka bir cep telefonu da bulundu.

İP VE AĞAÇTA DA DNA İNCELEMESİ YAPILACAK

Olay yerinde inceleme yapan Savcı, Gemlik İtfaiye Müdürlüğü’nden arama kurtarma ekibi isteyerek, kadın cesedini zeytin ağacının dalını keserek indirttiği, ip ve ağaçta da DNA örneği incelemesinin yapılacağı öğrenildi.

MÜGE ANLI: ÜZERİNDE TERS GİYDİRİLMİŞ BİR T-SHİRT VARDI

“Genç kadın öldü mü, öldürüldü mü?” sorusu yanıt ararken, Müge Anlı “Genç kadının üzerinde, ters giydirilmiş bir t-shirt ve kadına oldukça büyük olan bir pantolon olduğunu” belirtti. Alan’ı en son gören komşusu ise kıyafetlerinin bunlar olmadığını, düzgün bir şekilde pijama takımıyla evden çıkarken gördüğünü söyledi.

Esenyurt’ta çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu