Motosikletli infazının görüntüsü ortaya çıktı!

Yayın tarihi: 10 Ocak 2023 Salı 2:54 pm - Güncelleme: 10 Ocak 2023 Salı 2:54 pm

İstanbul Kağıthane’de Cihan Ö. sosyal medyada tartıştığı bir kişi ile randevulaştı. Arkadaşı F.Ç ile yol kenarında bekleyen Cihan Ö. motosikletten inen kişinin silahlı saldırısına uğradı. F.Ç. saldırıda ölürken Cihan Ö. ve yoldan o sırada geçen Cihan H. bacaklarından yaralandı.

Olay, Emniyetevler Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi Bosna Hersek Parkı önünde dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 31 yaşındaki Cihan Ö, bir arkadaşlık uygulamasında tanıştığı kişi ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı.

Karşılıklı küfürleşmeyle devam eden tartışma sırasında iki taraf da buluşmak için randevulaştı. Yanına arkadaşı 42 yaşındaki F.Ç’yi de alan Cihan Ö, randevu verdiği adreste tartıştığı kişiyi beklemeye başladı.

Bu sırada, motosikletli 2 kişi karşı kaldırıma yanaştı. Yolcu koltuğundan inen bir kişi, belinden çıkardığı tabanca ile Cihan Ö. ile arkadaşı F.Ç’ye doğru ateş etmeye başladı. Saldırgan, 5 el ateş ettikten sonra tekrar motosiklete binerek arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçtı.

İstanbul’da motosikletle silahlı saldırı!

Kimliği henüz belirlenemeyen saldırganın tabancasından çıkan kurşunlar, F.Ç, Cihan Ö. ile o sırada yoldan geçen 2 yaşındaki Cihan H’ye isabet etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Göğsünden ağır şekilde yaralanan F.Ç, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. F.Ç, yapılan tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti. Bacaklarından vurulan Cihan Ö. ile Cihan H.’nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay yeri ve çevresinde incelemelerde bulunan, görgü tanıklarından bilgi alan polis saldırgan ve arkadaşının yakalanması için çalışmalara başladı.

SALDIRININ GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Saldırganların motosikletle gelerek kaldırımda bekleyen kişiye kurşun yağdırdığı görülüyor. Kaçmak üzere tekrar motosiklete binen saldırgana çevredekiler müdahale etmeye çalışıyor.