“Modern Family”nin yıldızı Sofia Vergara ‘hayranı’ndan kurtuldu

Yayın tarihi: 15 Aralık 2023 Cuma 4:58 pm - Güncelleme: 15 Aralık 2023 Cuma 4:58 pm

“Modern Family” dizisinin yıldızı Sofia Vergara‘nın kendisini uzun süredir rahatsız eden bir ‘hayranı’ nedeniyle zor günler geçirdiği ancak şahıs hakkında koruma ve uzaklaştırma kararı çıkartıldığı kaydedildi.

Kolombiyalı aktris Sofia Vergara’nın kendisi ve oğluyla “romantik ve ailevi bir ilişki” içinde olduğuna inanan takipçisine beş yıl uzaklaştırma emri verildi. 51 yaşındaki Vergara, Los Angeles’taki 16 milyon dolarlık malikanesine defalarca izinsiz girdiğini iddia etmesinin ardından kendisi ve 32 yaşındaki oğlu Manolo için 34 yaşındaki Gregory Aaron Brown’dan koruma talebinde bulundu.

Geçen ay geçici bir uzaklaştırma emri alan Brown, çiftten en az 100 metre uzakta durmak zorunda kaldı.

Ancak çarşamba günü, mahkemede tanıkların ifadelerinin doğrulanmasının ardından ısrarlı takipçiye maksimum beş yıllık uzaklaştırma emri verildi. Bu, takipçinin 2021 yılında Vergara’nın “mülküne vandalizmden” suçlu bulunmasının ve 32 ay boyunca hapiste tutulmasının ardından geldi.

Ünlü oyuncu kalçasıyla ceviz kırmaya çalıştı

Aktör Joe Manganiello’dan boşanma aşamasında olan ünlü oyuncu, Brown’ın ailesini korkutan “saldırgan ve taciz edici davranışlarını” dile getirdi. İddiaya göre sapık, geçen ay yıldıza “rahatsız edici bir mektup” göndererek, “Gangsta” olarak imza atmış ve “onu çok yakında görüp duyacağını” söylemişti.

Mahkeme belgelerine göre, Temmuz 2023’te Brown’ın Sofya’nın ev güvenlik sistemini atlatmak için evinin etrafında dolandığı ve kendisiyle yüzleştiğinde “benim” diye bağırdığı iddia edildi.

Kaynak: TELE1