Mobil cihazlar için yeni içeriklerini sunuyor

Yayın tarihi: 13 Kasım 2023 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 12 Kasım 2023 Pazar 4:39 pm

Netflix’in artık abonelerin iOS ve Android’de (ve bazı durumlarda TV’lerde ve masaüstü bilgisayarlarda) hiçbir ekstra ücret ödemeden oynayabilecekleri 80’den fazla oyunu var. Geeked Week etkinliğinin bir parçası olarak şirket, bazı bağımsız klasikler de dahil olmak üzere hizmete girme yolunda olan bazı oyunları daha açıkladı.

2020’nin en iyi oyunlarından biri olan Hades, yakında iOS’ta Netflix abonelerinin kullanımına sunulacak, ancak şimdilik Android’de olmayacak.  Oyunlarda özgün olan şey ise her oynadığınızda durum farklı olacak. Platform son zamanlarda mobil cihazlar için çok fazla oyun sundu ve kısa sürede bunun sonu da gelecek gibi durmuyor. Şirket özellikle parola paylaşımı sebebi ile bir çok kayba uğramıştı ve şimdi bunu telafi etmek için daha fazla özellik sunmaya devam ediyor.

Netflix

İlginizi çekebilir: Netflix, iPhone için bir oyun yayınladı

Klasik manipülasyon oyunu Braid, Netflix kullanıcıları için iOS ve Android’e geliyor. Uzun süredir ertelenen Braid Anniversary Edition oyunu yükseltilmiş ses, görseller, yeni animasyonlar ve çözülmesi gereken yepyeni bir bulmaca dünyası sunuyor. Basit bir dokunuşla, oyun tasarımı, programlama gibi alanlar geliştirilmiş olacak. Braid’in yaratıcısı Jonathan Blow, Braid’in yeni sürümünün 30 Nisan’da Netflix Games, Windows, PlayStation ve Xbox’a geleceğini açıkladı. Böylece oyunculara daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunulması hedefleniyor. Bu kapsamda şirket çalışmalarına son vermeyecek denebilir.

Grand Theft Auto 6 fragmanı şimdiden rekorlar kırıyor