Millet İttifakı’nda sevgi, Cumhur İttifakı’nda nefret söylemi! Erdoğan’ın mitinginde ‘Ölürüz de öldürürüz de’ sloganı atıldı

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 4:15 pm - Güncelleme: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 4:31 pm

Seçim süreci Millet İttifakı‘nda sevgi, Cumhur İttifakı’nda nefret söylemiyle devam ediyor. Millet İttifakı mitingleri kalpli görüntülere sahne olurken, Erdoğan’ın Kırklareli mitinginde “Ölürüz de öldürürüz de” sloganı atıldı.

Türkiye’nin kader seçimine 6 gün kalırken, seçim süreci iki ayrı söyleme sahne oluyor. Kalpli görüntülere sahne olan Millet İttifakı’nın mitinglerinde Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu sık sık ‘sevgi pıtırcıkları’ ifadesini kullanırken,  Cumhur İttifakı’nın mitingleri nefret söylemlerine sahne oluyor.

Bu kez Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinginde bir kişi “Ölürüz de öldürürüz de” sloganı attı.

Kameralara yansıyan o anlar gündem oldu.

Erzurum provokasyonuna AKP’nin kalesi Konya’dan tokat gibi yanıt!

Partisinin Kırklareli Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitinginde eşi Emine Erdoğan ile beraber sahneye çıkan Erdoğan ise, vatandaşları selamlarken Cengiz Kurtoğlu’nun “Duyanlara Duymayanlara” şarkısına eşlik etti. Trakya’daki uç beyi, sarsılmaz kale Kırklareli’ni, tüm ilçeleri ve köyleriyle hasretle selamladığını söyleyen Erdoğan, Kırklareli’ni ve Kırklarelili vatandaşları çok özlediğini dile getirdi.

Erdoğan, Kırklarelilerin kendilerini bağırlarına bastığını belirterek, “Bize yalnız olmadığımızı hissettirdiniz. Şu sevdanızla, aşkınızla bize cesaret verdiniz. Dayanışmanız, muhabbetiniz için her birinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muharrem Erkek: 14 Mayıs’ta gencecik çocuklara taş attıran zihniyete de son vereceğiz