Milan ve Real Madrid turun kapısını araladı

Yayın tarihi: 13 Nisan 2023 Perşembe 8:56 am - Güncelleme: 13 Nisan 2023 Perşembe 8:56 am

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Milan sahasında Napoli’yi 1-0 yendi. Real Madrid de sahasında ağırladığı Chelsea’yi 2-0 yendi. Hem Chelsea hem de Napoli maçı 10 kişi tamamladı.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali’nde iki İtalyan devinin karşı karşıya geldiği mücadeleyi Milan tek golle kazandı. Milan’a galibiyeti getiren golü Ismael Bennacer kaydetti.

KİM MİN-JAE VE ZAMBO ANGUİSSA CEZALI

Napoli forması giyen Andre Zambo Anguissa 74. dakikada gördüğü ikinci sarı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Ayrıca Fenerbahçe’den Napoli’ye transfer olan Kim Min-Jae gördüğü sarı kartla rövanşta forma giyemeyecek. Bu eşleşmenin ikinci maçı 18 Nisan Salı günü Napoli’de oynanacak.

MADRİD RAHAT OYNADI

Devler Ligi’nin son şampiyonu Real Madrid ile İngiliz ekibi Chelsea Santiago Bernabeu’da karşı karşıya geldi. Mücadelede ev sahibi takım 21. dakikada Karim Benzema ile 1-0 öne geçti. Asensio 74. dakikada farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

CHİLWELL TAKIMINI YANLIZ BIRAKTI

Karşılaşmanın 59. dakikasında Chelsea forması giyen Ben Chilwell direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan Real Madrid ikinci maç öncesi avantaj elde etti. Bu maçın rövanşı ise 18 Nisan Salı günü İngiltere’de oynanacak.