Mihriban Hurmacı, Özer Hurmacı hakkında iki ayrı dava açtı

Yayın tarihi: 16 Şubat 2022 Çarşamba 11:56 am - Güncelleme: 16 Şubat 2022 Çarşamba 12:03 pm

Şiddet iddialarıyla gündeme gelen eski futbolcu Özer Hurmacı ile Mihriban Hurmacı çifti ikinci kez mahkemelik oldu. Mihriban Hurmacı, eşi hakkında bu kez iki ayrı dava birden açtı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından şiddet gördüğünü iddia eden Mihriban Hurmacı, eşi ve eski futbolcu Özer Hurmacı için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

Sözcü’nün haberine göre, Özer Hurmacı’ya çekişmeli boşanma davası açan Mihriban Hurmacı aynı zamanda aile mallarının korunması davası açtı.

Üç çocuk annesi Mihriban Hurmacı, “İçime bir şüphe doğdu. Telefonunu aldım, baktım. Kadınlarla mesajlaşmaları vardı. Onu sormak için yanına gittim, sinirlendi. Beni odaya çekip darbetti. Bu duruma çocuklar da şahit oldu. Polise gidip şikayetçi oldum, rapor aldım. Özer’i gözaltına aldılar. Aldatılmaya göz yummayacağım. Özer’den boşanacağım” diyerek Özer Hurmacı hakkında şikayette bulunmuştu.

DAHA ÖNCE DA MAHKEMELİK OLMUŞLARDI

Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor’da top koşturan Özer Hurmacı, 2015’te Mihriban Hurmacı’yla evlenmişti. Özer Hurmacı 2021 Eylül’de 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı’ya “Astroloji haritasına baktırıp onu aldattığımı söylüyor” iddiasıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuruda bulunarak boşanma davası açmıştı.

Mihriban Hurmacı karşı boşanma davası açarak 30 milyon lira tazminat ile üç çocuğu için toplam 75 bin lira iştirak nafakası talep etmişti. Mahkeme, Mihriban Hurmacı ve çocuklar için toplamda 52 bin TL nafaka ödenmesine karar vermişti. Karşılıklı davalar açıldıktan sonra çift şaşırtan bir kararla barıştıklarını duyurdu, Mihriban Hurmacı “Mutluluğumuzda gözü olanın gözü çıksın. Seni seviyorum Özer” paylaşımında bulunmuştu.

Özer Hurmacı’ya eşinden darp ve şiddet suçlaması: Sen bir canavarsın