Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ramazan Bayramı için bayramlaşma programını açıkladı. Önceki yılların aksine bu kez DEM Parti'yi bayramlaşma programına dahil eden MHP, CHP ile görüşmeyecek.
MHP ile DEM Parti arasındaki ilk kez bayram ziyareti yapılmış olacak. Bayramlaşma programı, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü olan 31 Mart Pazartesi yapılacak.
MHP'nin kabul heyetinde, Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu, Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü MYK Üyesi Turan Şahin, MYK Üyesi Özmen Alp Giray Erdemir bulunacak. Partilerle bayramlaşma heyetinde ise Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Genel Başkan Başdanışmanı MYK Üyesi Esma Özdaşlı ve MYK Üyesi Şahin Kartal olacak.
MHP'de ilk bayramlaşma saat 09.00'da DSP heyetinin kabulüyle başlayacak. MHP'yi, 09.50'de AKP, 10.35'de DEM Parti heyeti ziyaret edecek.
Bayramlaşma programı, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Büyük Birlik Partisi ile devam edecek.