MHP’li üyeden Zeydan Karalar’a teşekkür

Yayın tarihi: 18 Ekim 2020 Pazar 3:25 pm - Güncelleme: 18 Ekim 2020 Pazar 3:49 pm

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin, Feke ilçesindeki ulaşım ve su yatırımlarının açılışı halkın katıldığı törenlerle yapıldı. Törenlerde kürsüye çıkan MHP’li Belediye Meclis üyesi Osman Erciyes, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür edip, evinde kahve ikram etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ormancık, Süphandere ve Tokmanaklı köylerinde 3 köprünün açılışını yaptı.

Bölgeye hizmet ederken oy hesabı yapmadıklarını, Adana’nın dört bir yanındaki su, yol ve altyapı sorunlarını gidermeye devam edeceklerini belirten Karalar, çok sayıda içme suyu, köprü ve yol projeleri başlatacaklarını anlattı, özellikle kadının güçlenmesi için yeni projeler hayata geçireceklerini, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da lavanta fidesi dağıtılacağını ve üreticinin destekleneceğini söyledi.

Açılışta kürsüye çıkan Feke Belediyesi’nin Cumhur İttifakı’na mensup Meclis Üyesi Osman Erciyes, Başkan Karalar’a teşekkür etti.

Erciyes “Yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı bütün mahallelerimiz ve şahsım adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Ormancık Köyü’nde- bölgedeki bütün köylerde eksiklerimiz var. Kanayan yaralarımız var. Toprağın yağmuru özlediği gibi bizler hizmet özlemişiz. Ayaklarınıza sağlık hoş geldiniz. Evime gelip bir acı kahvemi içmenizi bekliyorum.”

Karalar, MHP’li üyenin davetine uyarak Erciyes’in evine konuk oldu ve kahve içti.

KÖYLÜ YENİDEN MİLLETİN EFENDİSİ OLACAK

Karalar törendeki konuşmada Adana ve ilçelerinde ayak basmadık yer bırakmayacaklarını ve sorunları teker teker çözeceklerini söyledi. Karalar, nereden ne kadar oy aldığına bakmadan halkın ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini, 50 yıldır çözülemeyen sorunları teker teker ortadan kaldıracaklarını belirterek, “Köylüyü yeniden milletin efendisi yapacağız” dedi.

Başkan Karalar, açılışların yapıldığı köyler arasında yolculuk ederken köylerde durup halkın sorunlarını dinledi, sohbet etti.

Karalar, halkla seçimden seçime buluşan bir siyasetçi olmadığını anlatarak, köylerin yol sorununu gidereceklerini, kadını güçlendirmek amacıyla kadınlar için kooperatifler kurmayı sürdüreceklerini ve Feke’yi lavanta bahçesi haline getirmeye kararlı olduklarını söyledi.

ŞEHİT YAKINLARINI ZİYARET ETTİ

Başkan Zeydan Karalar, iki gün boyunca Feke’de, köylerinde, Kozan’da ziyaretlerde bulundu, esnafla buluşup şehit yakınlarının evlerini de ziyaret etti.