MHP’den Sinan Ateş’in ailesine ilk ziyaret

Yayın tarihi: 9 Ocak 2023 Pazartesi 9:55 am - Güncelleme: 29 Ocak 2023 Pazar 4:13 pm

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in ölümünün ardından MHP ve Ülkü Ocakları’ndan herhangi bir taziye mesajı yayımlanmazken, Pendik’in MHP’li Belediye Meclis Üyesi Adem Şen, Ateş’in ailesine taziye ziyaretine gitti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP), Ankara’da siyasi cinayete kurban giden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili sessizliği devam ediyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve kurmayları taziye mesajı yayımlamazken, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise partiye gelen eleştirilen üzerine Ateş’in ismini vermeden yaptığı açıklamada, zehir zemberek ifadeler kullanmıştı.

MHP’DE TEPKİ HAKİM

Öte yandan Ateş’in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada, MHP’li Ufuk Köktürk de tutuklanırken, Balgat’taki sessizlik, MHP tabanında rahatsızlık yarattı. Partililer ve Ülkü Ocakları mensupları çoğu kentte, teşkilatlardan bağımsız olarak Ateş’in anma programları düzenledi. Bazı ülkücüler de Ateş için Bursa’da düzenlenen mevlid programına katıldı. Kalabalık gruptan ‘intikam’ sloganları yükseldi.

Sinan Ateş suikastıyla ilgili 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı

MHP’Lİ İSİMDEN ZİYARET

Dün ise Ateş’in Bursa’da yaşayan ailesine sürpriz bir taziye ziyareti yapıldı. Ziyareti yapan MHP’nin Pendik Belediye Meclisi üyesi ve İstanbul Ülkü Ocakları’nın eski yöneticilerinden Adem Şen oldu.

Sinan Ateş soruşturmasında yeni gelişme! Özel harekatçıların ifadesi ortaya çıktı

Şen, Baba Musa Ateş’e yaptığı ziyaretin fotoğrafını sosyal medya hesabından da paylaşıp “Musa Baba, Allah sana Hz. Yakup sabrından ve sonrasın da Hz. Yakup’un gönül ferahlığından versin..” diye yazdı.