Mert Fırat: Akrabalarım göçük altında

Yayın tarihi: 7 Şubat 2023 Salı 5:22 pm - Güncelleme: 7 Şubat 2023 Salı 5:22 pm

Deprem bölgesindeki yurttaşlara yardım kolileri hazırlayarak destek olan oyuncu Mert Fırat, akrabalarının da göçük altında kaldığını duyurdu. Fırat, “Bizler buradaki herkesle birlikte mücadele veriyoruz” dedi.

Oyuncu Mert Fırat, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremzedelere destek olmak amacıyla yardım kolileri hazırladı.
Fırat, akrabalarının da enkaz altında kaldığını belirterek, “Maalesef hepimizin yakınları farklı illerde depremden etkilendi. Kimi bulunduğu illerden, kimi afet bölgesinden destek vermeye çalışıyor. Afet haberini aldığımızda yola çıktık” dedi.

“GÖNÜLLÜ ÇALIŞMALARINIZI ESİRGEMEYİN”

“Benim de akrabalarım göçük altında ve bizler de buradaki herkesle birlikte mücadele veriyoruz” diyen oyuncu, “Koordinasyon ve operasyon yaparken, yardımın doğru ve güvenilir bir şekilde ulaşmasını sağlamak hedefindeyiz. Lütfen destek ve gönüllü çalışmalarınızı esirgemeyin. Sizler bizim enerji kaynağımızsınız. Her birinizin derdi bizim de derdimiz. Gücümüz ve kuvvetimiz hiç tükenmesin” ifadelerini kullandı.

İkinci depremde göçük altında kaldı sosyal medya paylaşımıyla kurtuldu