Mersin’de katledilen Merve Bayer’in annesi kızının gelinliğini yakarak feryat etti: Her şey bununla başladı

Yayın tarihi: 9 Mart 2024 Cumartesi 11:48 pm - Güncelleme: 10 Mart 2024 Pazar 12:04 am

Mersin’de polis memuru Mustafa Yıldır tarafından katledilen Merve Bayer’in annesi kızının gelinliğini yakarak, ”Her şey bununla başladı. Ben bunu neden yakıyorum biliyor musunuz? Hepinize ders olsun” diyerek feryat etti.

Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı Yenice Mahallesi’nde yaşayan 31 yaşındaki Merve Bayer, boşandığı eşi 41 yaşındaki polis Mustafa Yıldır tarafından katledildi. Bayer’in evliliği boyunca şiddet gördüğü ortaya çıkarken ölümünün ardında annesinin feryadı yürekleri dağladı.

”EVLENİRKEN 20-30 KERE DÜŞÜNÜN”

Kızının gelinliğini yakılmasını istediğini söyleyen anne,  ”Bu Merve’nin kefeni. Her şey bununla başladı. Her şey burda bununla bitecek. Ben bunu niye yakıyorum biliyor musunuz? Hepinize ders olsun. Hatice teyze bunu niye yaktı diye 40 kere düşünün. Evlenirken 20 kere 30 kere düşünün. Düşünün kızlar. Kimse kendine eziyet ettirmesin. Evli olsanız bile kendinize eziyet ettirmeyin. Yardım isteyin yardım. Bu mesaj Merve’den geldi. Gelinliğimi ortaya koy. arkadaşlarımı topla, çatır çatır yak dedi. Her şey onunla başladı dedi. Bu gelinlik size mesaj olsun. Kötü iyi olmaz. Bir insan değişmez bunu unutmayın.” diyerek feryat etti.

Merve Bayer,

Kaynak: TELE1