Mersin tribün liderinden Hataysporlulara insanlık dışı sözler: Allah size depremi bilerek verdi

Yayın tarihi: 18 Ocak 2024 Perşembe 11:06 am - Güncelleme: 18 Ocak 2024 Perşembe 11:11 am

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Hatayspor-Sakaryaspor maçında Mersin tribün lideri Murat Tanış, Hataysporlulara, “Allah size depremi bilerek verdi” sözlerini kullandı. Gökhan Zan sosyal medyadan tepki göstererek “Sözün bittiği, insanlığın bittiği, vicdanın bittiği bir güne şahit olduk” dedi.

Mersin Stadyumu’nda salı günü oynanan Hatayspor – Sakaryaspor karşılaşmasında Mersin tribün lideri Murat Tanış, Hataysporlulara hakaret ve küfürler etti. Sosyal medyada yayılan görüntülerde Tanış, Hataysporlulara “Allah sizin belanızı versin, Allah size bilerek deprem verdi” dedi.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel antrenmanda kaleye geçti! “Takım istedi, hoca kırmadı”

GÖKHAN ZAN TEPKİ GÖSTERDİ

Görüntülere sosyal medyada çok sayıda tepki gelirken Hataylı Eski milli futbolcu Gökhan Zan da isyan etti. Zan, “Allah senin belanı versin” diyerek karşılık verdi. X hesabından paylaşım yapan Zan, “Sözün bittiği, insanlığın bittiği, vicdanın bittiği bir güne şahit olduk. Ne söylesem, ne yazsam duygularımı anlatmaya yetmeyecek, yetmiyor da. Mersinspor’un tribün lideri Murat Tanış, sana sesleniyorum; Sen hizaya gel, haddini bil, edebini bil” dedi.

Gökhan Zan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım:

Gökhan Zan, Hatayspor, Mersin tribün lideri

Gökhan Zan’dan çok sert tepki

Mersin Tribün lideri, Gökhan Zan, Hatayspor

Mersin tribün liderinden insanlık dışı sözler

Kaynak: TELE1