Meral Akşener’den geri adım atan Erdoğan’a: Bu feraseti ucube sistem için göster

Yayın tarihi: 15 Haziran 2022 Çarşamba 5:38 pm - Güncelleme: 15 Haziran 2022 Çarşamba 6:12 pm

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, sosyal medya hesabından AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın THY’nin marka isminin değişmesi hakkındaki söyleminden geri adım atmasına ilişkin olarak, “Erdoğan, bu yeni keşfedilmiş feraseti; başımıza bela ettiğin ucube sistemle ilgili olarak atacağın adımlarda da görmek istiyoruz” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün TÜRKSAT 5B Uydusu Hizmete Alma Töreni’nde, “Artık Turkey yok Türkiye var. Bundan sonra uçaklarımızın gövdesine de Türkiye Hava Yolları yazacağız” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Twitter hesabından Erdoğan’ın “Türkiye Hava Yolları yazacağız” sözlerine ilişkin olarak, “Sen böyle saçmalamaya devam et, biz geldiğimizde onu da düzeltip Türk Hava Yolları yazarız. Ne de olsa az kaldı…” dedi. Bugün Erdoğan, Türkiye Hava Yolları açıklaması üzerinden 24 saat geçmeden ağız değiştirdi. Partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan, “Milli havayolumuz uluslararası uçuşlarını Turkish Airlines değil, Türk Havayolları ismiyle yapacaktır” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Erdoğan’ın ağız değiştirmesinden sonra Twitter hesabından, “Haydi Sayın Erdoğan, bu yeni keşfedilmiş feraseti; berbat ekonomi yönetiminiz ve başımıza bela ettiğin ucube sistemle ilgili olarak atacağın adımlarda da görmek istiyoruz” dedi. Meral Akşener’in paylaşımı şöyle:

“Hatadan dönmek iyidir.
Yanlışta ısrar etmemek de iyidir.

Haydi Sayın Erdoğan, bu yeni keşfedilmiş feraseti;

Berbat ekonomi yönetiminiz ve başımıza bela ettiğin ucube sistemle ilgili olarak atacağın adımlarda da görmek istiyoruz.”

 

 

 

Erdoğan fikir değiştirdi THY başvurusu güme gitti