Memleket Partisi’nden bir istifa daha! Adaylıktan çekilip Kılıçdaroğlu’na desteğini açıkladı

Yayın tarihi: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 4:52 pm - Güncelleme: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 4:52 pm

Memleket Partisi İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Furkan Duran partisinden istifa etti. Milletvekili adaylığından da çekildiğini duyuran Duran, seçimlerde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıkladı.

Meleket Partisi’nde sular durulmuyor. Art arda gelen istifalara bir yenisi daha eklendi.

Birgün’de yer alan habere göre, Memleket Partisi’nde yaşanan art arda istifalara bir yenisi eklendi. Memleket Partisi İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Furkan Duran partisinden istifa ederek, milletvekilliği adaylığından çekildiğini açıkladı.

“İNTİKAM SİYASEYİNE DÖNÜŞTÜĞÜNÜ GÖRDÜM”

Duran, istifa sürecini şöyle anlattı:

“Bu milletin öncelikli hedefi Erdoğan’ın gitmesi, AKP iktidarının son bulması, Cumhur İttifak’ından kurtulmak. Bu öncelikli hedefimize aykırı işler yapıldığını ve seçimi ikinci tura bırakmanın bir intikam siyasetine dönüştüğünü gördüm. İntikam siyasetinin parçası olmak istemediğim için adaylıktan çekildim ve istifa ettim”

Cumhurbaşkanı Seçimi’nde Kemal Kılıçdaroğlu’nu, parlamento seçimlerinde ise Millet İttifakı’nı destekleyeceğini söyleyen Duran, ilk kez oy kullanacak genç seçmenlere seslenerek şunları dile getirdi: “Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmaması hayati önem taşıyor. Bugün yaşanan provokasyonlar tekrar yaşanabilir, yaşanmaması lazım. CHP’ye yönelik kızgınlığınızı lütfen cumhurbaşkanlığı seçiminde öne çıkarmayın, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana tavrınızı koyun ve daha demokratik bir ortama dönüşümüzü hızlandırılalım. İlk turda bitirelim.”

Memleket Partisi kurucusu canlı yayında istifa etti! ‘İnce’nin asıl amacı Kılıçdaroğlu’na kaybettirmek’