Melih Gökçek’in ‘Hizbullah’ arşivi: Herkes Kılıçdaroğlu’ndan bu ispatı bekliyor

Yayın tarihi: 14 Mart 2023 Salı 7:18 pm - Güncelleme: 14 Mart 2023 Salı 7:20 pm

HÜDA PAR‘a pislik atıldığı’ öne sürerek PKK’lı Duran Kalkan’ın açıklamalarını paylaşan Melih Gökçek’in arşivi ortaya çıktı.

Siyasetteki AKP ile HÜDA PAR arasındaki ittifak görüşmeleri gündemde. Görevinden istifa ettirilen eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de konuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Twitter hesabından ‘HÜDA PAR’a pislik atıldığı’ öne süren Gökçek, “Halkın gözünde HÜDA PAR’ı beraat ettiren ve halkın sevgi beslemesinin nedeni bu videoda saklı” diyerek PKK’lı Duran Kalkan’ın açıklamalarını paylaştı.

Gökçek’in HÜDA PAR’la bağlantılı olduğu belirtilen Hizbullah için yaptığı 2011 yılındaki paylaşımları ortaya çıktı.

Zafer Partisi’nden HÜDA Par için kapatma davası hazırlığı

‘HERKES KILIÇDAROĞLU’NDAN BU İSPATI BEKLİYOR’

Gökçek bir tweet’inde “Özellikle Kılıçdaroğlu’nun ‘AK Parti Hizbullah’la işbirliği yapıyor’ sözleriyle ilgili ‘Ortaya atılan bu iddiaları kanıtlaması lazım. Aksi takdirde bu namertliktir. Bu densizlik hem kendisinin hem de camiasının üzerinde kalacaktır’ dedi. Şimdi Kılıçdaroğlu’ndan herkes bu ispatı bekliyor” ifadelerini kullanmış.

Gökçek bir diğer tweet’inde ise  “Türkiye’de Hizbullah bir terör örgütü olarak cinayetler işlemiştir. Tamam mı şeytan? Bak şeytanlık her zaman işe yaramıyor” diye yazmış.

Barzani’nin danışmanı HÜDA-PAR’ı ziyaret etti