Melih Gökçek Ahmet Şık’ı hedef aldı! “Atın içeri”

Yayın tarihi: 12 Şubat 2023 Pazar 12:41 pm - Güncelleme: 12 Şubat 2023 Pazar 12:41 pm

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ben devleti sadece hak ararken karşımda polis copu olarak görmek istemiyorum, biber gazı görmek istemiyorum” diyen Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Ahmet Şık’ı hedef aldı.

Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Ahmet Şık, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yıktığı Hatay’ı ziyaret etti. Burada konuşan Şık, “Devletin yapmadığını biz hep beraber yapabiliriz. Herkes bir işin ucundan tutabilir. Konteyner kentler ve çadır kentler inşa edilmesi için topluca bir dayanışma başlatmak yerinde olabilir. Bir yandan da bunu söylerken utanıyorum, bunlar devletin yapması gereken şeyler. Devlet niye var? Ben devleti sadece hak ararken karşımda polis copu olarak görmek istemiyorum, biber gazı görmek istemiyorum.

Devlet vatandaşını koruyup kollamak, yaşatmak için var olan bir mekanizmadır. Bu kadar kutsallaştırılan devlet anlayışının mantığı yanlış. Buradaki tablodan sonra herkes şunu kafasına kazıyabilir; böyle bir devletin düşmanı olmak haktır ve meşrudur” dedi.

MELİH GÖKÇEK HEDEF ALDI: ATIN İÇERİ

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ahmet Şık’ın açıklamasının yer aldığı videoyu paylaşarak şu notu düştü:
“Yeter artık, atın bu devlet düşmanını içeri”